Sen oynayacakmışsın diye haber almıştım ben aslında...Crocoyu oynayacak kadın belli oldu mu la? İlk sezon doğu maviyle bitmiyor muydu?
Sen oynayacakmışsın diye haber almıştım ben aslında...Crocoyu oynayacak kadın belli oldu mu la? İlk sezon doğu maviyle bitmiyor muydu?
yok la sonra benim de fanım olursun neme lazımSen oynayacakmışsın diye haber almıştım ben aslında...
Tam fanı olunacak adamsın zaten ya...yok la sonra benim de fanım olursun neme lazım
Sakazuki her ne kadar Latino gibi dursa da bence Sakazuki'ye İngiliz aksanlı Anglosakson çok yakışırDizi oralara kadar giderse Sakazuki için ne yapıp edip şu adamı ikna etmeleri lazım.
Kadının çok güzel bir yüzü var normalde ama Nami'yi oynarken şaftı kaymış biraz. Olmamış yani.Bu gözler Emily Rudd a çirkin diyenleri de gördü.Güzellik göreceli bir kavramdır eyvallah ama kardeşim hayatınızda nasıl kadınlar var da çıtanız bu kıza çirkin diyecek kadar yüksek
Emily Rudd'a değil de Nami'ye çirkin diyoruz. Şuradaki Nami ışık ve peruğun da etkisiyle Trakya çingenelerine benzemiş mesela :sBu gözler Emily Rudd a çirkin diyenleri de gördü.Güzellik göreceli bir kavramdır eyvallah ama kardeşim hayatınızda nasıl kadınlar var da çıtanız bu kıza çirkin diyecek kadar yüksek
Yılmaz'ı meseneden sildircekmiş gibi bakıyorEmily Rudd'a değil de Nami'ye çirkin diyoruz. Şuradaki Nami ışık ve peruğun da etkisiyle Trakya çingenelerine benzemiş mesela :s
Kim bu ablamız?Bu gözler Emily Rudd a çirkin diyenleri de gördü.Güzellik göreceli bir kavramdır eyvallah ama kardeşim hayatınızda nasıl kadınlar var da çıtanız bu kıza çirkin diyecek kadar yüksek