Güzel olabilir özellikle bir kaç sahne farklı yere taşınabilir iyi yaparlarsa...2. sezonu Croco için ayrı bir heyecanla bekliyorum. Hakkını veren bir oyuncu olursa tadından yenmez.
Güzel olabilir özellikle bir kaç sahne farklı yere taşınabilir iyi yaparlarsa...2. sezonu Croco için ayrı bir heyecanla bekliyorum. Hakkını veren bir oyuncu olursa tadından yenmez.
Şu Croc un bir sables atmasını göreyim de ben Doffy sama hazretlerinden şimdilik vazgeçtim kum kum ile eğlenmek varken hahahaÇok varmış. Bize dayanmaz bu dizi. Ssjhsk en fazla Sabaody ve MFde görürüz biter.
Netflix e mail at kum kum ? Senden başka kim oynayacak . Bir kanca bir puro tamam sables hep atıyon zaten xdGüzel olabilir özellikle bir kaç sahne farklı yere taşınabilir iyi yaparlarsa...
Ben diziyi beğendiğim ama çoğunluk beğenmediği için bir daha izliyorum. Umarım beğenmem, çok sürüden ayrı hissediyorum şu an.
Bence dizi, Korsanfan'ın beğeni standartlarına göre bayağı beğenildi ve ilgi gördüBen diziyi beğendiğim ama çoğunluk beğenmediği için bir daha izliyorum. Umarım beğenmem, çok sürüden ayrı hissediyorum şu an.
Ben Beckman dışında çok bir falso yok gibi. Diğer karakterler olmuş.Bu mu ? Ben Beckman, bir de Kizaruya silah çekerken hayal edin, bence gayet iyi. Shanks ne ki bu ne olsun ?
Ne silah doğrultması Kizaru'nun yakınına bir yere tırmanamaz bile anasını satayım. Yerden taş falan sallarBu mu ? Ben Beckman, bir de Kizaruya silah çekerken hayal edin, bence gayet iyi. Shanks ne ki bu ne olsun ?
Netflix e mail at kum kum ? Senden başka kim oynayacak . Bir kanca bir puro tamam sables hep atıyon zaten xd
Güzel olabilir özellikle bir kaç sahne farklı yere taşınabilir iyi yaparlarsa...