Şöyle bir yürüyüş sahnesi bile koymamış rezil herifler. Onun yerine Roger Garp'a komik olmayan bir marvel sinematik evreni şakası yapıyordu sulu sulu. Onu eklemişler.Sanki bu daha da kötü gibi ama sen bilirsin tabi usta Diğeri en azından dilenciler kralı gibi duruyordu xd Karakterin tipinden ziyade asıl sorun; OP evreninin en önemli üç beş tarihi anından birisi olan idam ve kralın kudretini seyirciye doğru düzgün aktaramamış olmalarıdır bence.
Zaten zoronun sanjiyi kıskandığı bi sahne var. Sanji namiyle flörtleşiyor diye bozuluyor zoro abimO da bir şey mi? Netflix reise güvenim tam. Sanji Zoro arasında Keban Barajı olacak.
Tam Koby. Her anlamda iyi seçmişler. Genç kızların sevgilisi olup ilgi duymayacak biri. Koby'nin kişiliğini de çok iyi yansıtmış. 3 bölüm izledim. Koby sevmeyen çok görmekten rahatsız olabilir ama oyunculuğuna diyecek söz yok. Hatta rolünün hakkını en iyi verenlerden olabilir.Coby'nin oyunculuğu tek ben mi beğendim yoksa başka seven var mı? Luffy ve Zoro'ya çok ısınamadım misal, Luffy olduğundan daha kibirli ve itici geldi bana bu oyuncunun gerekli duyguyu verememesinden kaynaklı gibi.
Shanks bir kolu gitmişken bir kolum arkada bağlı alırım seni diyor Mihawk'a ama sen bilirsin.İlk bölümü izledim ve artık benim için canon hikaye bu dizide yaşananlardır.
Sıradan oyuncu bulsalar bile olurdu. Yoldan şarapçı çevirip diziye almışlar direkt bütçe yetersizRoger'ın 1 tane sahnesi var zaten bas parayı şöyle bir Roger bul, sahnenin etkisi sırf oyunculukla 100e çarpılsın @Dattebayo..! @Raiden @kaizokuou
Ben de baya sevdim özellikle de seriyle aynı olmaması daha çok hoşuma gitti. Nereyi nasıl değiştirmişler diye heyecanla izliyorumYaa nasıl beğenmediniz ben bayıldım şakasız
Valla oralara gelmedim ama Şanks iyi olmuş. Çirkin olması ile tam bir korsana dönnüş, beğendim.Shanks bir kolu gitmişken bir kolum arkada bağlı alırım seni diyor Mihawk'a ama sen bilirsin.
Sahnedeki kudrete bakar mısın 10 sezona bedel laŞöyle bir yürüyüş sahnesi bile koymamış rezil herifler. Onun yerine Roger Garp'a komik olmayan bir marvel sinematik evreni şakası yapıyordu sulu sulu. Onu eklemişler.
Roger'in buradaki çizimi favorilerimdendir. Karizma akıyor.Sahnedeki kudrete bakar mısın 10 sezona bedel la