Spoiler yedim ama beklediğim bir şeydi.Sonda Smoker'ın gözükmesi çok iyiydi ya
Mihawk insta boy gibi çıkmış. Gözler lens diye bağırıyor.Bir Shanks ve tayfasına bak, bir de Mihawk'a bak. Nuh'un gemisine binseler sırıtmazlar.
Mihawk vs Zoro da güzeldi. Ancak Mihawk'ın gemi kesme sahnesinde güzel bir slash efekti bekliyordum, basınçlı hava çıktıMihawkin sahnesini beğendim güzel yapmışlar. Gemi kesişi, mermileri falan kesişi. Adam terör estiriyor. Bir koyuyor adamlar uçuyor. Seriyi bilmeyen biri izlese bu ne lan der.
Sabahtan beri ne övdün be, doğruyu söyle para mı aldın ?Bir Shanks ve tayfasına bak, bir de Mihawk'a bak. Nuh'un gemisine binseler sırıtmazlar.
Sabahtan beri ne övdün be, doğruyu söyle para mı aldın ?
Çok iyi yere değindin reis. Mihawk'ın kılıççılığı şuymuş, tamamen teknik işi:Stronger dememiş daha iyi demiş. İş yine tekniğe gelmiş. @Montana
Cidden en klas kılıç kullanan Mihawk galiba.
Ahaha nerden buldun bunu.Çok iyi yere değindin reis. Mihawk'ın kılıççılığı şuymuş, tamamen teknik işi:Ama teknik çöplere karşı etkili olur, bu seviyede bir faydası yok. Tıpkı şuradaki gibi. Biri yıllardır dövüş sanatı (teknik) çalışmış, diğeri düz güçlü (hakiman) adam. Sonra da bir yalan atmışlar ortaya, eskiden düello yaparlardı diye. Tıpkı videodaki beraberlik gibi.
Animenin ilk zamanlarına sadık kalmışlar. BeyazBıyık ile görüşeceği zaman fiyakası biraz düzelir, MF'de karizmanın adı olur.Bir Shanks ve tayfasına bak, bir de Mihawk'a bak. Nuh'un gemisine binseler sırıtmazlar.