Ben fragmanlara baktım sadece. Kesinlikle Buggy milyarlık filmlerdeki karakterler gibi oturmuş. Diğer çoğu karakterde basitlik var biraz.Buggy efsane olmuş. Makyaj ve kostümün yakıştığı tek karakter olabilir.
Sen şimdi bize diss mi atıyorsun ? Kalp korsanlarını yürek yemek olarak çok yanlış anlamışsın.2 bölüm yetti heveslenmemem için. Doffyciler içinde üzüldüm şimdi. Mangada bilmem kaç bölümde inen Dof dizide 1 bölümde inecek Buggy ve Morgan'a bakarsak @Millennium Wizard @Wataame Daisuki
Eleştiriyorum oldu bittiye geldi diye. :dd.d Çok sahne çıkarmışlar.Sen şimdi bize diss mi atıyorsun ? Kalp korsanlarını yürek yemek olarak çok yanlış anlamışsın.
Oha 2.bolum olmuş baya bence. Buggyi mangadan bile iyi yansıtmışlar baya beğendim. Şuan çok şaşkınım.İlk bölümü izledim meh. Beklediğim kadar leş olmamış. OP hatrına izlenir. Senaryo çok kötü dizi için uygun değil herşey hemen oluyor niye oluyor belirsiz. Biz biliyoz da mangadan detayını cgi da iyi degil ama kötü de diyemem şimdi. Peruklar falan leş lakin bazı karakterlerinki olmuş bence. Makinoya şöyle güzel bir kadın bulaydilar iyiymiş. Beckman çok kötü göbekli dayi olmus olum karizma adam bekliyoduk onu. Roo da zenci. zenci lobisi ya bıktık. Zoro adamı böldü gösterdiler. Rogera vurulan mızrakları göstermediler. Kanlı olacak gibi dövüşler falan.