Tek umudum 10 sene sonrası için yeni bir Shanks yapmaları ama çok çok düşük bir ihtimal.
Umarım bu şarapçı devam eder. Mihawk lobisinin eli güçlendi.
Tek umudum 10 sene sonrası için yeni bir Shanks yapmaları ama çok çok düşük bir ihtimal.
Garp da berbat olsaydı tam jackpot olurdu tüh yaGarp ve Mihawk çok iyi olmuş. Zoro ve Sanji'de cok iyi ama Luffy'yi oynayan eleman berbat ya. Onun sahnelerini ileri sarıyorum.
Bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum.Diziyi forumca izleme etkinliğini düzenlenecektir
Bu akşam saat 22.00'da, forumun Discord sunucusunda One Piece dizisinin 1. bölümünü izleyeceğiz. İsteyen herkes katılabilir.
Sunucu adresimiz; https://discord.gg/G4YukfG5JU
Power Rangers'ın sonraki dizilerini bilmiyorum ama 90'lı yıllardaki Power Rangers Mighty Morphin çocukluğumun güzel anılarındandı.Olmamış.Hatta çok kötü olmuş.Power Rangers dizilerinden hallice.
Fragman da Mihawk'ın Korsanlar Kralı olmak ile ilgili cümlesini de değiştirmişler. Her tartışmayı Mihawk'ın lehine değiştirecekler herhalde : PUmarım bu şarapçı devam eder. Mihawk lobisinin eli güçlendi.
Oyunculuğu o kadar kötü değil bence. Hatta tipi de. Makyajı kötü ve sahnenin kurgulanışı vasat. 1. bölüm için diyorum sadece. İkiye birazdan girişeceğimShanks'ı oynayan şarapçının oyunculuğu da mı kötü?