Olm bu adam niye yüzünü saklıyor lan?Rey Mysterio triplerine mi girdi derdi nedir yani..Oda insanların arasına karışmış.
Yolda yürürken millet rahatsız etmesin diye.Olm bu adam niye yüzünü saklıyor lan?Rey Mysterio triplerine mi girdi derdi nedir yani..
Yolda yürürken millet dövmesin diye.Olm bu adam niye yüzünü saklıyor lan?Rey Mysterio triplerine mi girdi derdi nedir yani..
Yolda yürürken millet öpmesin diye. Inoue'nin başına gelmiş.Olm bu adam niye yüzünü saklıyor lan?Rey Mysterio triplerine mi girdi derdi nedir yani..
Dayağı yiyecek tabi kiOlm bu adam niye yüzünü saklıyor lan?Rey Mysterio triplerine mi girdi derdi nedir yani..
Tom ve Jerry kostümüyle peşlerler bunu onu bildiğinden saklıyor kendini.Dayağı yiyecek tabi ki
Türkiye'de TR dizisi olmayanlara göre kıyaslamak lazım. Anime kitlesi sebebiyle o anlamda TR'de de iyi izlenir. En azından Netflix TR fragman etkileşimleri öyle söylüyor. Ki ben hiç TR hesaplarından izlemedim bile fragmanları çünkü oraya geç ekleniyor vs.Çevremde çok sayıda Netflix izleyicisi var. Normalde bir dizi çıkmadan bile konuşması geçer. OP diyene denk gelmedim henüz. Türkiye'de çok gündem olmayabilir.
Dizi tutarsa Oda'nın mangayı hızlandıracağını ve diziye çok daha fazla vakit ayıracağını düşünüyorum. Şimdiden ufaktan farklı kurgulara izin vermiş ve müdahil olmaktan zevk alıyor gibi gözüküyor. Zaten ona pace üzerinden bakınca yarı yarıya azalıyor bölümler. Yeni bir kurguyla çok daha kısaltılabilir.Olm kimse konuşmadı herhalde de daha manga bitmedi ve bir ton olay var.Bu dizi kaç sezon sürecek lan?Diziyi yarım bırakacaksalar zaten saçma olur ama tüm seriyi dizi yapmak da 10-15 sezon sürer herhalde.