Nasıl hesapladın onu? Yarısı bitti dendiğindeki bölüm sayısına göre yaptım deme.Sugita da ne dediğini bilmiyor. Arcın bitmesine 4 bölüm kalmış hesaplamama göre. Geçen yarısı bitmiş diyordu ya.
Demek ki daha 4 bölümden fazlası var.
Nasıl hesapladın onu? Yarısı bitti dendiğindeki bölüm sayısına göre yaptım deme.Sugita da ne dediğini bilmiyor. Arcın bitmesine 4 bölüm kalmış hesaplamama göre. Geçen yarısı bitmiş diyordu ya.
Demek ki daha 4 bölümden fazlası var.
Ben zaten bölüm sayısı olarak yarısına gelmiştir dememiştim, konu olarak yarısına gelmiştir demiştim. Forumda ise baya kişi bölüm sayısı olarak yarısı olarak düşünüyordu. İşte ondan hesaplamıştım. :/Nasıl hesapladın onu? Yarısı bitti dendiğindeki bölüm sayısına göre yaptım deme.
Oda ve Asistanlarını konu alacak olan manganın çizeri "Haruto Ikezawa (池沢春人)" olacak. Bu arada aşağıdaki resimdeki kişi Oda.Asistanlarının perspektifinden Oda'yı konu alacak özel bir manga. (Mangayı kimin yapacağı henüz açıklanmamış)
8000 karakterden oluşacak derken anlayamadım?One Piece 21. Log Book Japonya'da satışa çıktı. (Log Book hakkındaki bilgiler için: http://www.korsanfan.com/konu/one-piece-20-yıldönümü-2017.5487/page-5#post-693793) 21. Log'da One Piece Dergisi'nin içeriği ile igili bazı bilgiler paylaşıldı:
One Piece Dergisi'nin 3 cildinde de Oda tarafında çizilmiş yeni posterler yer alacak.
Oda ve Asistanlarını konu alacak olan manganın çizeri "Haruto Ikezawa (池沢春人)" olacak. Bu arada aşağıdaki resimdeki kişi Oda.
Not: Haruto Ikezawa Mononofu'nun mangakası ve Oda'nın eski asistanı.
Oda'nın uzun bir röportajı olacak. (Röportaj toplam 8000 karakterden oluşacakmış.)
Oda'nın notlarının yer aldığı defterlerin resimleride çıkacak olan dergide paylaşılacak.
Yazı karakteri. Şunlar falan.8000 karakterden oluşacak derken anlayamadım?
Anladım sağolasın. Baya bir konu olacak anlaşılan.Yazı karakteri. Şunlar falan.
白ひげ海賊団一番隊隊長
10 sayfa falan olur diye düşünüyorumAnladım sağolasın. Baya bir konu olacak anlaşılan.