Senin de eline sağlık. Yakaladığında bırakma zaten.Eline sağlık. Telefon yok, bildirim gelmiyor yoksa sana bırakır mıyım?
Senin de eline sağlık. Yakaladığında bırakma zaten.Eline sağlık. Telefon yok, bildirim gelmiyor yoksa sana bırakır mıyım?
ELine sağlık.Hasır Şapkalar Wano ülkesinde bulunan "You" adındaki şehre gelirler ve bu görkemli ve zarif şehri keşfe çıkarlar. Prenses Kiku ve Prens Lark'ın düğün törenleri yapılırken aniden efsanevi canavar "Nue" bu huzurlu şehre saldırır ve Prenses Kiku'yu kaçırır. Hasır Şapkalar ve Prens Lark, prensesi bir dağ tapınağında yaşayan Nue'den kurtarmaya karar verirler.
(Not: Prensesin ismi olan Kiku'nun anlamı Kasımpatı çiçeğiymiş. Kiku, Japonya İmparatoru tarafından ulusal mühürlerden biri olarak kullanılıyormuş. Resimde de çizilmiş Kiku (Kasımpatı) görünüyor. (En altta yer alan Nue'nin de olduğu çizimde.))
Sandman'e teşekkür ederiz.
Ben tatmin olmadım.Hasır Şapkalar Wano ülkesinde bulunan "You" adındaki şehre gelirler ve bu görkemli ve zarif şehri keşfe çıkarlar. Prenses Kiku ve Prens Lark'ın düğün törenleri yapılırken aniden efsanevi canavar "Nue" bu huzurlu şehre saldırır ve Prenses Kiku'yu kaçırır. Hasır Şapkalar ve Prens Lark, prensesi bir dağ tapınağında yaşayan Nue'den kurtarmaya karar verirler.
(Not: Prensesin ismi olan Kiku'nun anlamı Kasımpatı çiçeğiymiş. Kiku, Japonya İmparatoru tarafından ulusal mühürlerden biri olarak kullanılıyormuş. Resimde de çizilmiş Kiku (Kasımpatı) görünüyor. (En altta yer alan Nue'nin de olduğu çizimde.))
Sandman'e teşekkür ederiz.
Jinbei'nin olmaması sevindirdi. Bu yapımı nereye sığdıracaklar hikayede merak ettim. Acaba non-canon movie mi yaparlar?
Bunun normal hikaye ile bir ilgisi yok. Bu sadece bir etkinlik için oluşturulmuş hikaye.Jinbei'nin olmaması sevindirdi. Bu yapımı nereye sığdıracaklar hikayede merak ettim. Acaba non-canon movie mi yaparlar?
he görmüyonmu tavşanın kuyruğu yok orda@hdbfresh Teşekkürler. Nue'yi ilk gördüğümde Mee niye okumuştum Benziyor biraz. ぬえ(Nue)、めえ(Mee).
Haklısın.he görmüyonmu tavşanın kuyruğu yok orda