Meme koysunlar izlenir işte.Sokturmazlar sanmıyorum ama Nami 20 yaşında başlayabilir
Meme koysunlar izlenir işte.Sokturmazlar sanmıyorum ama Nami 20 yaşında başlayabilir
Yeterli bence de izlenmesi için.Meme koysunlar izlenir işte.
Holywood yapımı olup da olmayacağına cidden inanıyor musun?Sokarlarsa, Oda(ben) çomak sokar(ım)
Oda böyle bir şeyi yaptırmamalı.Holywood yapımı olup da olmayacağına cidden inanıyor musun?
O değil de, oğlum güzel olacağına dair ümitlenmemem lazım, ama ümitleniyorum lan
Kendi onay vermiş pezeveng, hem...Oda böyle bir şeyi yaptırmamalı.
Kendi onay vermiş pezeveng, hem...
Op karakterlerinin tipleri orjinal, benzerlerini bulmak çok zor. Teach'e benzeyen birini misal ancak bizim mahallede bulurlarOda böyle bir şeyi yaptırmamalı.
Prison Break'in 5. sezonunu yapan şirkey yapacakmış diyorlar, ben izlemedim izleyen varsa bir yorumda bulunabilir.Op karakterlerinin tipleri orjinal, benzerlerini bulmak çok zor. Teach'e benzeyen birini misal ancak bizim mahallede bulurlar
Cast işi zor yani, bir de aynı evreni tasarlamak oldukça maliyetli bir olay. Kısaca iyi bir şirket olmazsa batırmaları olası gibi.
Sırayla gitmek yerine karakterleri alıp kendi kurgularını da oluşturabilir bunlardan her şey beklenir.Prison Break'in 5. sezonunu yapan şirkey yapacakmış diyorlar, ben izlemedim izleyen varsa bir yorumda bulunabilir.
Şimdi Tiç Miç deniyor da en fazla East Blue görürüz, ona göre düşünmek lazım.
Teach bulunur ya var öyle tipler.Op karakterlerinin tipleri orjinal, benzerlerini bulmak çok zor. Teach'e benzeyen birini misal ancak bizim mahallede bulurlar
Cast işi zor yani, bir de aynı evreni tasarlamak oldukça maliyetli bir olay. Kısaca iyi bir şirket olmazsa batırmaları olası gibi.