Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece 1080p! Kayıpsız! Kaliteye Hazır Mısın? Çok Yakında!

Bölümler Nasıl Sunulsun?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Bu anket kapanacak: .
Örnek vermek açısından bir görsel ekleyeyim. Arşivdeki birçok bölüm kaynağı Bluray ve BDRip 😉

Merhaba arkadaşlar...

Uzunca bir zaman sonra tekrar sahalara dönme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Malumunuz üzere yıllar önce Horriblesubs'un 1080p bölümler için sunduğu altyazıları senkron edip forumda paylaşmıştım. Hatta 1080p bölümlerinde paylaşımını yapacaktım ancak bölümler croplu ( üstten kesilmiş sahneler) olduğu için vazgeçmiştim.

Şimdi artık kaliteyi paylaşmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. 😊 Bu güzel anime hala daha birçoğumuzun arşivinde ilk sezonlar 480p kalite olarak mevcut. Artık bu güzel animenin tamamının arşivinizde 1080p kayıpsız formatta olması gerektiği düşüncesindeyim.

Nihayet artık animenin tamamının kaliteli arşivine sahibim. Hem de cropsuz (kayıpsız)

1 - 206 bölümler (1440p 4:3)
207 - 1155 bölümler (1080p 16:9)

Arşive en baştan el atıyorum. Ve videolara uygun altyazı senkronuna başladım. Hazır senkron yapmışken, çeviriyi de baştan sona yeniden yapayım dedim. 😊

Düşüncem senkronladığım altyazıları renkli ass formatlı olarak videonun içerisine soft olarak gömmek. Ama eğer talep gelirse direk hard format olarakta ekleyebilirim. Sizlerden geri dönüş bekliyorum. Bu konu 10 gün yoruma açık kalacaktır. Bende o arada senkronlara devam edeceğim. Soft olarak istenirse eğer bölümlerin paylaşımı seri şekilde olacaktır. Hard gömülü altyazı olarak istenirse encode işlerinden dolayı paylaşım baya bir zaman alacaktır.

Sizlerden gelecek geri dönüşe göre kaliteli kayıpsız arşivi paylaşmaya başlayacağım.

Son düzenleme:
Emeğine sağlık.:D İndirmeye hazırım.:D

Dediğin alt yazı türleri arasında ne fark var bilmediğim için bir şey diyemiyorum.

Emeğine sağlık.:D İndirmeye hazırım.:D

Dediğin alt yazı türleri arasında ne fark var bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
Soft altyazı: Altyazı dosyasını videonun içerisine sürükleyip bırakmak. Yani isteyen altyazıyı videodan çıkarabilir.

Hard altyazı: Altyazı dosyası videonun içerisine gömülü olacak. Çıkarılamaz, değiştirilemez, üzerinde işlem yapılamaz. Videoyla bütünleşik olur.

Buna göre ankette bir seçeneği işaretleyebilirsin. 👍

Alt yazı gömülü tercih edeceğim ( :
Merakla bekliyorum ( :
Şimdiden emeğine sağlık ( :

Acaba bu işlerden çok anlamayanlar (benim gibi) için örnek paylaşmanız mümkün mü ( :

Şu anda evden uzakta şehir dışındayım. Akşam döneceğim. Gece hardsub olarak bi teaser paylaşırım nasipse 👍

Bu arada paylaşımlar herkes rahatça indirebilsin diye Google Drive üzerinden paylaşılacak. 2 Tb depolama alanı aldım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık