Benimde en büyük beklentilerimden biri zaten Zoronun epic hareketlerini seri boyunca ve sonunda izlemek.Dramatik bir yanı da olunca etkiledi beni.Yine de son savaşta reyizten bekliyorum böyle kaliteli hareketler.![]()
Benimde en büyük beklentilerimden biri zaten Zoronun epic hareketlerini seri boyunca ve sonunda izlemek.Dramatik bir yanı da olunca etkiledi beni.Yine de son savaşta reyizten bekliyorum böyle kaliteli hareketler.![]()
Uzun zamandır bu kadar güldüğüm bir şey hatırlamıyorum.Tekrar bakayım dedim de Sanji Jack'e büyük hasar verdi kısmını okuduktan sonra bir gülme aldı ve tutma ihtimalini sorgulamama gerek kalmadı.![]()
Tamamı için ne diyorsun ? Zoro'ya da en az Jack aldırmışlar.Uzun zamandır bu kadar güldüğüm bir şey hatırlamıyorum.
Shogun prenses babası çıkmazsa Zoro onu yiyecek. Jack delinin teki istediği kadar güçlü olsun Sengoku’yla Fuji’nin olduğu filoya saldırıyor. Delinin teki Zoro herhalde alır onu.Tamamı için ne diyorsun ? Zoro'ya da en az Jack aldırmışlar.
Aslında mantıklı g5, 45 saniye sürer sonra 2 saat kucaklaşırız bir 45 saniye daha, sonra Kaido'nun ikinci kimliği devreye girer dövüşü bırakıp içmeye başlar sonra bir 45 saniye daha, ama yine yetmez bu sefer Kaido'nun ölmek isteyesi tutar bu modun güzelmiş bir kere daha açıver belki başarırsın der bekler sonra bu şekilde uzayıp giderken iki taraf bir birine saldırır Kaido anamı da döveceksen ben yıkılıyorum derTamamı için ne diyorsun ? Zoro'ya da en az Jack aldırmışlar.
Bu kez öyle demez.Her gün mezarımı sulamaya geleceksen ben yıkılıyorum toprak atın der herhalde.Aslında mantıklı g5, 45 saniye sürer sonra 2 saat kucaklaşırız bir 45 saniye daha, sonra Kaido'nun ikinci kimliği devreye girer dövüşü bırakıp içmeye başlar sonra bir 45 saniye daha, ama yine yetmez bu sefer Kaido'nun ölmek isteyesi tutar bu modun güzelmiş bir kere daha açıver belki başarırsın der bekler sonra bu şekilde uzayıp giderken iki taraf bir birine saldırır Kaido anamı da döveceksen ben yıkılıyorum der![]()
Delinin hakkından zırdeli gelir.Hmm... Yanlış oldu dinsizin hakkından imansız gelir daha uygun.Shogun prenses babası çıkmazsa Zoro onu yiyecek. Jack delinin teki istediği kadar güçlü olsun Sengoku’yla Fuji’nin olduğu filoya saldırıyor. Delinin teki Zoro herhalde alır onu.
Reis ne yaptın mezarında ters döndü adam djdnfjdjKaido anamı da döveceksen ben yıkılıyorum der![]()