jackcohle Salı saat 21:50'de #241 eleber dedi ki: Geçen ana One Pace yapımcılarına sormuştum, Skypiea'ya yeniden odaklanmaya başlandı dediler. Umarım tamamlarlar da herkes rahatlar. Genişletmek için tıkla ... Tamamladıkları gibi sezonu bitiririm.
eleber dedi ki: Geçen ana One Pace yapımcılarına sormuştum, Skypiea'ya yeniden odaklanmaya başlandı dediler. Umarım tamamlarlar da herkes rahatlar. Genişletmek için tıkla ... Tamamladıkları gibi sezonu bitiririm.
jackcohle Salı saat 21:51'de #242 Sodex dedi ki: Wano sezonunun çevirisi devam edecek mi? Genişletmek için tıkla ... Şimdilik cevabı hayır, ilerde bakarım tekrardan. Wano sezonu one pace ekibi tarafından tamamlanırsa ben de tamamlamayı düşünüyorum. Son düzenleme: Salı saat 21:56'de
Sodex dedi ki: Wano sezonunun çevirisi devam edecek mi? Genişletmek için tıkla ... Şimdilik cevabı hayır, ilerde bakarım tekrardan. Wano sezonu one pace ekibi tarafından tamamlanırsa ben de tamamlamayı düşünüyorum.
jackcohle Dün 17:18 da #243 20 Kasım Çarşamba 2024 Skypiea sezonuna ait 15.bölüm arşiv ve siteye eklendi. İlerleme durumu %63 Keyifli seyirler. onepacetr.net Son düzenleme: Bugün 02:37
20 Kasım Çarşamba 2024 Skypiea sezonuna ait 15.bölüm arşiv ve siteye eklendi. İlerleme durumu %63 Keyifli seyirler. onepacetr.net