yıl 2018'den önceki sezonları yeniden düzenleyeceklerini biliyorum. Ama şu anda böyle bir şey yok. Kallavi bir düzenleme olacağını da sanmıyorum. Şu anki hali yeterince anlaşılır, seriye ihanetlik bir hata göremedim. Altyazı, kalite ve basit hataları mutlaka yeniden düzenleyeceklerdir. Onlar düzenleseler biz de ona göre düzenleriz. Tabii proje o zaman da devam ediyorsa..
Çevirmen arkadaş üzerinde çalışıyor haftada bir bölüm ekleriz diye düşünüyorum. Eklendikçe bildirim atıyorum buraya.wano sezonunun yeni bölümleri ne zaman eklenir siteye
Filler yok mangaya sadık ilerliyorlar. Dediğin sahneleri hatırlamıyorum. Siteden kontrol edebilirsin.Peki her şey mangaya mi sağdık. Mesela bu Shabaody deki Law ve Kid in tayfasının Pasifista ile kapıştığı filler vardı. Bence hoş bir eklentiydi animede gormuyorduk olanları. Bu örnek gibi kısımlar var mı? Ya da Crocus un ilk gözüktüğü kısımdaki uzun bakışmalar falan
Filler yok mangaya sadık ilerliyorlar. Dediğin sahneleri hatırlamıyorum. Siteden kontrol edebilirsin.
Crocus kısımlarında kesmeler var ama diyaloglarda değil. Sanırım o 4-5 açıdan sahne verdikleri sekanslardan biri kesilmişti yanlış hatırlamıyorsam.Ya da Crocus un ilk gözüktüğü kısımdaki uzun bakışmalar falan
Daha önce de sormuştun. Gayet anlaşılır bir cevap yazmıştım.Arabasta ve Skypiea ne zaman eklenirrr