Bizim sarışın düsman mı kapakta yok?Her şeyin bir sebebi var zaten okuduğunuz zaman anlayacaksınız hocam
Bizim sarışın düsman mı kapakta yok?Her şeyin bir sebebi var zaten okuduğunuz zaman anlayacaksınız hocam
Öğrenmek için çok yakında çıkacak olan ilk sayıyı bekleyiniz efendimBizim sarışın düsman mı kapakta yok?
Bakalım fikrin değişecek mi ??Hikaye daha önemli tabi ama hikaye pek ilgimi çekmedi şimdilik o yüzden böyle yazdım.
Luffy-Natsu tarzında bir krakteri yan karakter yapmışsınız. Gerçeğe daha uygun olmuş : ))Herkese selamlar
Bugün mangamız için öylesine bir kapak denemesi yaptık bunu da sizinle paylaşmak istiyoruz
İşte olması gereken şık hareketler, bize gizem verin siluet verin, siluette bile terse yatırın.Her şeyin bir sebebi var zaten okuduğunuz zaman anlayacaksınız hocam
Hikaye için tonla klasör oluşturuyoruz ve ömrümüzden ömür gidiyor )İşte olması gereken şık hareketler, bize gizem verin siluet verin, siluette bile terse yatırın.
Bize kalsa ilk bölüm çıkmadan finalde ana kahramanın kimle dövüşeceğini bilmek isteriz : ))
En öndekinin adı neydi. Ona ayar kaptım burada.Herkese selamlar
Bugün mangamız için öylesine bir kapak denemesi yaptık bunu da sizinle paylaşmak istiyoruz
Nagari KatsukaEn öndekinin adı neydi. Ona ayar kaptım burada.
Tam bir lider gibi yürüyor,favorimiz belli şimdiden.En öndekinin adı neydi. Ona ayar kaptım burada.