Japonca bilen birileri var mı acaba forumdaJaponca öğrenin mangaka olun heba etmeyin kendinizi burda.
Japonca bilen birileri var mı acaba forumdaJaponca öğrenin mangaka olun heba etmeyin kendinizi burda.
Oğlum aylardır kitaplar okuyorum, videolar izliyorum. Bir sen misin uyanık?lan türk mitolojisini ben kullanıcam sonra bunlardan çaldı demeyin ha.
Çiziminiz cidden çok iyi.Akademiyi şehir ortasında beklerdim amaBuyrun Hamartia isimli akademinin ilk tasarımı
Not: ufak gözüküyor olabilir fakat en üst kısmı normal bir ev boyutunda
Sakin ortam daha etkili olur eğitimlerde diye düşündük Teşekkürler yorum içinÇiziminiz cidden çok iyi.Akademiyi şehir ortasında beklerdim ama
Lan ben ne zamandır planlıyorum ama ya.Oğlum aylardır kitaplar okuyorum, videolar izliyorum. Bir sen misin uyanık?
Kaptım bunu kendi mangama ekliyim ben.türk mitolojisi yapacaksanız abra ve yutpayı unutmayın
Akademi deyince hogwartsvari gibi bir şey bekliyordum ama bu özgün ve güzel olmuş.Çiziminiz cidden çok iyi.Akademiyi şehir ortasında beklerdim ama
Dili daha iyi öğrenmek gittim Divanı Lügatı Türk aldım. Var mı dahası?Lan ben ne zamandır planlıyorum ama ya.