Öyle bir şey olursa sadece komedi amaçlı olur. Luffy için mi dedin yoksa Sanji için mi? Luffy artık yonkou karşısında bile ezilmez, yani belli bir süre kafa kafaya dövüşür herhalde.Bu saatten sonra ezilme gibi bir durum olmamalı.
Genel olarak tayfa için dedim. Yani her şeyi geçtim, bizim tayfa artık bir Amiral geldi diye elleri kolları bağlanmamalı.Öyle bir şey olursa sadece komedi amaçlı olur. Luffy için mi dedin yoksa Sanji için mi? Luffy artık yonkou karşısında bile ezilmez, yani belli bir süre kafa kafaya dövüşür herhalde.
Sizin tayfa artık 1 değil gerekirse Fuji+1 amirali tanklar, yani bence belli süre tutarlar. Yalnız diğerlerinden çok güç beklemek hata olur, Brook 50 sene gelişmemiş şimdi mi adam olacak. Franky falan korun ötesine geçemeyecek adamlar.:/Genel olarak tayfa için dedim. Yani her şeyi geçtim, bizim tayfa artık bir Amiral geldi diye elleri kolları bağlanmamalı.
Tayfanın 4.güçlüsü Koru geçemiyor mu? :/Sizin tayfa artık 1 değil gerekirse Fuji+1 amirali tanklar, yani bence belli süre tutarlar. Yalnız diğerlerinden çok güç beklemek hata olur, Brook 50 sene gelişmemiş şimdi mi adam olacak. Franky falan korun ötesine geçemeyecek adamlar.:/