sadece ikisinin ittifak kurarak indirebileceğini zannetmiyorum.kesinlikle ittifaka bir supernova yı daha eklemek lazım bence.
Luffy Red Hawk'ı g3 ile birleştirsin görücem o zaman seni law ve kid gelsin gerisi fazla olur hatta kid bile gereksiz diceksino kadar kolaymı yonkou devırmek..ıyıce cocuk oyuncagı yaptınız..tum supernovalar bırlesseler bı ıhtımal verıyorum..oda belkı..
O saldırıyı karasakala saklıyor. bi vuracak karasakalı öldürecek arta kalan güç ilede Red Line'ı yok edecek tek yumruklaLuffy Red Hawk'ı g3 ile birleştirsin görücem o zaman seni law ve kid gelsin gerisi fazla olur hatta kid bile gereksiz diceksin
Red Hawk'ı yapmak için gear secandoya geçiyor biliyorsun bi kaç tane daha eli olsa bigmomın ki o tipten çıkarsa şaşman bi yararı olmazzaten o sırada bıg mom un elı armut topluyordu..neyse gorecez bakalım..
Dostum işin şakası bi yana şuanki ittifakın üstüne bide kid gelsin yeter gerisi fazla olur yani ne anlamı kalır o zaman yonkou indirmenin bizimkiler için bi manası kalmaz. Hem daha önlerinde dof var yeraltı elemanları var jack falan birde samuray adası yaparlar e bigmomı yencek kıvama gelirler artık yani ki bana göre en güçsüz yonkou bu ilk bundan başlıcaklar umarım Luffy bununla tek başına dövüşür lucci gibi olur indirir artık tamamen yonkou kıvamına gelir ki bunlar 2-3 yıla olcak şeyler zaten yani bütün novalar indirceksede bigmom luffy'e ikinci adamı zoro'ya en baba adamlarından biride sanjiye kalsın öyle olsun en azındanLuffy +Law önce bi Doflamingo'u yensinlerde sanmıyorum onuda yeneceklerini daha var yolları Bigmom en güçlü yonkou çıkarsa şaşırmam kadın WB'in yerini almış ilk onun adını duyduk belli bayağı sağlam.
Yonkou tayfasında zaten Luffy Law ve Kidd kadar güçlü 3 adam vardır tümen komutanı gibi ,benim Luffy açısından korkum Punk-Hazardda gördüğüm Luffy'nin beklentimi karşılamaması gerçekten çok güçlü ama hala saf ve ciddiyetsiz CC'e yenildiği an bunu anladım Luffy'nin önce Dof tarafından iyice bir terbiye edilmesi lazım yeni dünyayı görmeli tam anlamıyla o 3 isim Yonkou indirmek için daha toylar düşün ki Kidd kaçak şekilde Bigmomun gemileri batırıyor kadın uğraşmaya bile değer bulmuyor bunu , zaten tahmini en az 200-300 bölüm var Bigmom'a o zaman kadar Wano'da ve Dof'un elinde iyice bir haşlanmalı tayfa gerçeği görüp ciddi olursa Luffy o zaman Bigmom'u teke tekte karşılar.Dostum işin şakası bi yana şuanki ittifakın üstüne bide kid gelsin yeter gerisi fazla olur yani ne anlamı kalır o zaman yonkou indirmenin bizimkiler için bi manası kalmaz. Hem daha önlerinde dof var yeraltı elemanları var jack falan birde samuray adası yaparlar e bigmomı yencek kıvama gelirler artık yani ki bana göre en güçsüz yonkou bu ilk bundan başlıcaklar umarım Luffy bununla tek başına dövüşür lucci gibi olur indirir artık tamamen yonkou kıvamına gelir ki bunlar 2-3 yıla olcak şeyler zaten yani bütün novalar indirceksede bigmom luffy'e ikinci adamı zoro'ya en baba adamlarından biride sanjiye kalsın öyle olsun en azından
Bence shanks Big Mom'dan daha güçlüdür shanks hakisi garp'dan sonraki en iyi haki oabilir.Big Mom anca şeker çikolata v.b şeyler yesin dursun .Yeni Dünyaya gelen ilk korsanların ilk hedefi Big Mom veya Kaidou'yu almakLuffy +Law önce bi Doflamingo'u yensinlerde sanmıyorum onuda yeneceklerini daha var yolları Bigmom en güçlü yonkou çıkarsa şaşırmam kadın WB'in yerini almış ilk onun adını duyduk belli bayağı sağlam.
Aynen o şekil thor öylede olucaktır zaten hem o zamana kadar luffy farkını ortaya koyar bigmom'ı ona bırakır diğerleri tahminimceYonkou tayfasında zaten Luffy Law ve Kidd kadar güçlü 3 adam vardır tümen komutanı gibi ,benim Luffy açısından korkum Punk-Hazardda gördüğüm Luffy'nin beklentimi karşılamaması gerçekten çok güçlü ama hala saf ve ciddiyetsiz CC'e yenildiği an bunu anladım Luffy'nin önce Dof tarafından iyice bir terbiye edilmesi lazım yeni dünyayı görmeli tam anlamıyla o 3 isim Yonkou indirmek için daha toylar düşün ki Kidd kaçak şekilde Bigmomun gemileri batırıyor kadın uğraşmaya bile değer bulmuyor bunu , zaten tahmini en az 200-300 bölüm var Bigmom'a o zaman kadar Wano'da ve Dof'un elinde iyice bir haşlanmalı tayfa gerçeği görüp ciddi olursa Luffy o zaman Bigmom'u teke tekte karşılar.