Mantıklı, supernovalar artık yeni yetme değiller. Yonkou ayarı tabiiki değiller ama çaylak da denemez artık bence. 2 yıl yeni dünyada geçirdiler bizimkiler eğitim yaparken onlarda savaşarak hayatta kaldı(bağımsız olanlar).
ilk devrilen yonkou Kaido olmayabilir. Ama eğer kaido olacaksa dressrosa'daki doflamingo'nun topladığı kalabalık muhtemelen luffy-law'ın tarafını tutar. Bunlar çok güçlü değiller ama çöp adamları eksiltmede sayı artırırlar. Ayrıca kinemon ve kanjuro var. Bu da demekki eğer savaş wano ülkesinde geçerse wano'daki samuraylar'da katılacaktır. Bu arada şu wano samurayları eğer şeytan meyvesi değilde başka bir sihir kullanıyorsa serinin cılkı çıkacak demektir.
Luffy'nin iki yonkou'yu indirmesiyle geriye karasakal kalacaktır (shanks'la dövüşmeyeceğini ve shanks'ın da dövüşlere katılmayacağını varsayarak). Bu da demektir ki epey sürecek bu iş çünkü oda yanlış hatırlamıyorsam daha serinin yarısını yeni geçtik demişti.
Konuşmak için erken daha ama bence ilk inen yonkou kaido olacak. Çünkü diğer tarafta linlin'in kızının verdiği yaşam kartı var. Orada bir sulh sağlanmasını bekliyorum, bizimkilerin ana hedefi de doflamingo ile kaido'yu karşı karşıya getirmekti. Doflamingo'yu luffy dövecek. Sonrasında eğer smile fabrikası yıkılırsa ve kaido bunu öğrenirse adayı basıp olaylar gelişecektir. Sabo + Fuji gibi iki karakterinde adada olduğunu unutmamak lazım bunlar ne yapacak hala bilinmiyor. Fuji luffy'e izin verdi dof'u paket etsin diye ama sonrasında o da kalkıp Luffy'i paket etmeye çalışırsa işin içinden çıkılmaz. X Drake ise bu ittifakın bir yerinde kesinlikle çıkacak ve bana kalırsa Law+luffy tarafında olması çok yüksek ihtimal. Hatta X D. Rake olursa şaşırmam bile