İzlemeyeyim öyleyse ya, teşekkürler. (Webtoon'unu okurum)Çok kırpılmıştı sanki. Öyle hatırlıyorum. Hatta çocuklar hiç yoktu.
Bu arada avatarın iyiymiş, Amerikan Ejderi'ni bayağı severdim.
Son düzenleme:
İzlemeyeyim öyleyse ya, teşekkürler. (Webtoon'unu okurum)Çok kırpılmıştı sanki. Öyle hatırlıyorum. Hatta çocuklar hiç yoktu.
Ben ona başlamadım daha ya. Biriksin işime gelir 2 hafta beklemek hoş olmuyor. Bunu çizenler kuzeyin kılıcını çizenlerdi sanırsam?@Sesshomaru Mount Hua yeni sezon başlamış:d
Çizim tarzları baya farklı aslında.. Bundaki mizah çok güzel:d Başla hadi nazlanma!!!!Ben ona başlamadım daha ya. Biriksin işime gelir 2 hafta beklemek hoş olmuyor. Bunu çizenler kuzeyin kılıcını çizenlerdi sanırsam?
heykeltraşlı bi seri vardı o güzeldiDünyanın En İyi Mühendisi matrak bir seriye benziyor. Yeni başladım da...
The Legendary Moonlight Sculptor büyük ihtimalle kast ettiğin seri ama 4 sezon çok uzun zamandır yok bilgide yokheykeltraşlı bi seri vardı o güzeldi
2.sezondan sonra mı ne çizimleri değişti ben bıraktım o zaman (kimseyi tanıyamadım)The Legendary Moonlight Sculptor büyük ihtimalle kast ettiğin seri ama 4 sezon çok uzun zamandır yok bilgide yok
Listemde o ya dizilerden fırsat olmadı bayram sonrası başlarım.Çizim tarzları baya farklı aslında.. Bundaki mizah çok güzel:d Başla hadi nazlanma!!!!