Herkes en çok satanı üretiyor da o yüzden.Resmi görünce tadı aklıma geldi sanki. Farklı şeyler vardı önceden. Şimdi tek tip olmuş gibiler.
Herkes en çok satanı üretiyor da o yüzden.Resmi görünce tadı aklıma geldi sanki. Farklı şeyler vardı önceden. Şimdi tek tip olmuş gibiler.
Dile yapıştırılan Rocco lar baya iyiydi. Onlar da bir anda kalktı piyasadan.Stars şekerler çok iyiydi. Geçen ramazan bayramında bimde benzer tatta bir bayram şekerine denk geldim ama stars hala başka.
![]()
Bu değil diye hatırlıyorum buna baktım, biraz daha büyüktü o zaman ki. Bunu sipariş edip bir bakıcam ama tadından anlarım...
Eskiden dünya kadar şey tattım. Tadı damağımda nadir kalanlardan o un kurabiyesi, lan ne güzeldi...Resmi görünce tadı aklıma geldi sanki. Farklı şeyler vardı önceden. Şimdi tek tip olmuş gibiler.
Biraz yiyecekte tutucu bir toplumuz sanırım. Alışılan tatların dışına pek çıkılmıyor.Resmi görünce tadı aklıma geldi sanki. Farklı şeyler vardı önceden. Şimdi tek tip olmuş gibiler.
Onlardan gördüm son zamanlarda ya pek aram yok onlarla amaDile yapıştırılan Rocco lar baya iyiydi. Onlar da bir anda kalktı piyasadan.
Şöyle firmalarla anlaşıp nostaljik ürünlerin olduğu bir koli yapılsa inanılmaz satar.Onlardan gördüm son zamanlarda ya pek aram yok onlarla amarocconun favorim bu küçük ekşi olanlarıydı 10-15 kuruş falandı.
Bütün paketi ağzımıza atardık hahahaMino sakızları vardı. Bir şeye yaramaz ama yine de alırdık. :S
O tarz şeyler gördüm nette bir kaç kere ama hep aynı ürünler vardı cinolar, yumiyumlar falanŞöyle firmalarla anlaşıp nostaljik ürünlerin olduğu bir koli yapılsa inanılmaz satar.