sağolun
sengoku bu gücü dünyayı yok edebilecek güç olarak tanımladı, zaten gördükki tsunami yaparak,yada yeri ortadan ikiye bölerek bir adayı yok edebilir.
zaten adamda söylüyor, en güçlü paramecia bu meyve diye , daha yoruma gerek kalmıyor.
meyve gücü olarak aynı türler diyor yani enel ve croco, ikiside logia demesi gibi.burayı tam olarak anlayamadım Sengoku'nun gücü Marco ile aynımı yoksa meyve bazında bir eşitliktenmi bahsediliyor ki bunca zaman efsaneler arasında diye bildiğimiz birisi tümen komutanı ile mi aynı seviyede
zehirin yapacakları sınırlı bence, tamam güçlü ama bir depremle karşılaştırılamaz,birde bir sorum var vol58 de Oda-san en güçlü paramecia olarak gura gura no mi demiş ama megallan'ın yediği meyve ile karşılaştırırsak (sadece meyve haki ve insan faktörü yok) megallan'ın meyvesi alır diye düşünüyorum en güçlü demesinin sebebi toplu yıkım yapabileceğinden dolayı mı? yani öyle olması gerekir çünkü vs de magellan'ın meyvesi alır sanıyorum.
sengoku bu gücü dünyayı yok edebilecek güç olarak tanımladı, zaten gördükki tsunami yaparak,yada yeri ortadan ikiye bölerek bir adayı yok edebilir.
zaten adamda söylüyor, en güçlü paramecia bu meyve diye , daha yoruma gerek kalmıyor.