Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Önemli SBS'ler (20 Sonrası)

Lan Allah aşkına bi sbs reddite bakayım dedim bakmaz olaydım bu nası bi toksik fanlıktır lan acayip uyuz oldum oda bile külotçu olduğunu kabul ediyo lan bu hıyarlardan adam olmaz valla daha fazla olumlu bakamıycam artık sodaya

Özel 10 SBS sorularına baktım ve açıkcası hiç beğenmedim cevaplar yine belkili en çokta Rocky Port sorusunun cevabını beğenmedim Ochoku'dan bahsetmemiş bile unuttu mu acaba?

MD.Teach'in banlı olması iyi olmuş. Ochoku'yu Coby ile yendi diye zaten dertliydi meğer adaya sızıp üstüne karışıklığı sağlayan Law'mış. Law zaten adaya karşı korsanlarla çatışırken Karasakal ve Coby'nin gelmesiyle 3lü ekip olmuşlar sjjshjs

Asıl merak ettiğim Law, Arıkovanında poneglif olduğunu nereden duydu. Bu adamın iletişim ağı nasıl bir şey nasıl öğreniyor bunları. Tek başına araştırarak yapıyorsa helal olsun. Ve bununla birlikte emin oldum. Yanık yüzlüyü de kesin tanıyor.

-Luffy bebekken Dragon ondan ayrılmak zorunda kalmış :(
Dragon bir eli yağda bir eli balda yaşıyor. Mecazen değil üstelik, gerçekten. Lufi'yi yanında büyütse Sabo'dan çok daha güçlü bir askeri olurdu. Neyin sıvaması bu, alsa alırdı ama almamış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık