Eline sağlık nasıl bir boş zamanın vardı ki bu kadar kapsamlı bir teori hazırladın kaç saatini aldı kim bilir bu.Çok güzel anektotlar var ayrıntıları iyi yakalamışsın hepsini birleştirince taşlar yerine çok güzel oturuyor çalışmanı okuyana kadar Kaido'nun ölmeyi gerçekten istemekten ziyade aşırı gücün verdiği şımarıklıktan kaynaklı bir meydan okuma olarak görüyordum bunu ama adamın gerçekten kendi öleceği yeri ve zamanı seçme konusunda bir takıntısı olduğuna yani gerçekten ölmek istediğine ikna oldum.Buradaki sorun şu mangakanın da karakterleri öldürmemekle ilgili takıntısı var
Kaido'nun buradan çıkmaması gerekiyor burada ölmesi gerekiyor wanolulara yaptıklarından sonra ve seride yarattığı saf ve katıksız kötülükten dolayı Oda'nın bile dayanamayıp burada öldürmesi gerekiyor.Herşey öleceğini işaret etse de dediğim gibi çocukluğunda gençliğinde artık hayatının hangi alanında ne yaşadıysa adamın ölüme karşı büyük bir alerjisi var bunun artık serinin türünden dolayı mesafeliden daha öte bir şey olduğunu düşünüyorum.Bu arc sonu Kaido bir şekilde ölmezse artık emin olacağım Oda'nın psikolojisinde büyük sorun var ölüm konusunda.