Sen sadece MF izledin sanırım, bence seriyi baştan bir oku.Ace'in KK oğlu olduğu söylendikten sonra açe ölüyor. Ödül alamıyor bir daha. Wb'ın tayfasında da 1 yıl anca kalıyor.
Sen ace öldükten sonra ödül mü aldı diyorsun? Aldığı 550 milyon MF öncesi.Sen sadece MF izledin sanırım, bence seriyi baştan bir oku.
Bunlar az değil mi?Luffy 1.900b
Jinbei 760m
Zoro 650m
Sanji 630m
Usopp 340m
Robin 240m
Franky 220m
Brook 200m
Nami 180m
Chopper 100m
Luffy'nin Karasakalın ödülünü geçeceğini düşünmüyorum ama daha fazla olabilir tabi. Geri kalanını minimum düşündüklerimi yazdım. Ama milyar barajını geçeceğini düşünmüyorum tayfada ki kimsenin. Jinbei belki olabilir.Bunlar az değil mi?
Luffy yonkou adasına sadece gittiği için 1 milyar arttı. Bu sefer yonkou ineceği için mantıken 1 milyar dan fazla artması gerekiyor. Karasakalın da ödülünün artacağını düşünüyorum.Luffy'nin Karasakalın ödülünü geçeceğini düşünmüyorum ama daha fazla olabilir tabi. Geri kalanını minimum düşündüklerimi yazdım. Ama milyar barajını geçeceğini düşünmüyorum tayfada ki kimsenin. Jinbei belki olabilir.
Eğer iki Yonkou birden inecekse o zaman 1 milyardan fazla artabilir evet. Luffy daha yeni çok büyük bir ödül artışı yaşadığı için öyle 3-3.5 milyara falan çıkacağını pek düşünmüyordum 2.5 olabilir gibi. Diğer Yonkoularla kıyaslarsak Big Mom ile Kata'nın arasında 4 kat ödül farkı var mesela. Kaido ile King'in de öyle büyük ihtimal. Yani Zoro, Sanji falan milyarı geçemeyebilir gibi geliyor bana.Luffy yonkou adasına sadece gittiği için 1 milyar arttı. Bu sefer yonkou ineceği için mantıken 1 milyar dan fazla artması gerekiyor. Karasakalın da ödülünün artacağını düşünüyorum.