Sadece sağ kol olarak değil ailesi bakımından da ödülü yükselecekYarısı olsun öp başına koy. İzole topraklar orası bir, bu kadar erken sürede diğer sağ kolları kanımca geçmez iki.
Sadece sağ kol olarak değil ailesi bakımından da ödülü yükselecekYarısı olsun öp başına koy. İzole topraklar orası bir, bu kadar erken sürede diğer sağ kolları kanımca geçmez iki.
Ama öyle değil mi? 400m'yi hele bir geçsin.Düşmana söylenmez la bu
Şaka maka zoro iyi bir artış alır bu arc.
Yaptığın rezalet deseler bile hayalleri öldürmek yeterli gibi havalı bir bahane bulduğu için kimseyi öldürmüyor. Üstelik ninesinden de korkuyor bu konuda. İyi tarafından bakarsak ölüler vs yaşayanlar olmayacak. Tabi Moria falan kesin olacak ama diğer mangalardaki kadar abartı olmayacak.Ödül avcılarını geç paranın kıymeti yok ki artık. En son ne zaman para, hazine falan mevzusu geçti? Balıkadam adasında çok az, Dressrosa'da da Ope Ope'nin fiyatı mevzusu ki onu da dış kapının mandalı herifler önemsiyordu, ne hükümet ne Dof ne de Corazon'un gram para ile sıkıntı ve düşünceleri yoktu. E para önemli olmazsa ödülün anlamı ne 40 milyar olsun nedir yani?
Ödül avcıları olayını unutun, mangaka adam harcayamıyor. E haliyle ödül avcısına adam da yediremiyor, İmpel Down'dan kim nasıl kaçsın? Koskoca seride idam edilmiş 2 korsan biliyoruz, bak idam gördük de demiyorum.
Kaidou indiğinde öyle olur demiş bulundum ben zaten.Ama öyle değil mi? 400m'yi hele bir geçsin.
@Uchiha Itachi
Ödül de Zoro büyük ihtimal bir kaç arc sonra 1 milyar ödüllere gelir. Tabi çok farklı bir şey olmadığı sürece.
Wanoda cp yoksa hükümetin başındakilerin hepsi mal demektir.O değil de ödüllerin artması için ya hükümetten,morgans’ın adamlarından veya denizcilerden birisi gelmesi lazım yoksa kimsenin ödülü artmaz bu arc.