Ödül tahminleri yazanlar mantıklı yazıyor aslında ama şöyle de bir şey var. Bizim tayfa ne zaman yonkou adamları kadar ödül alacaklar acaba? Görünürde vakit kalmamış gibi duruyor. Milyarlar havada uçuşuyorken en yüksek ödüllü Luffy'nin ödülü daha 500m. Acaba diyorum bir anda çok yüksek artışlar mı alacaklar? Çünkü her olayda 100-150 artacaksa olmaz bu iş.
Şu an Luffy yonkoularla uğraşarak hükümetin ekmeğine yağ sürüyor aslında. Ne zaman ki imparatorlarla işi biter, ponegliflerde yazılanları öğrendikleri ve hükümete karşı hareket ettikleri bilgisini edinirlerse o zaman ödüller uçuk saçık atışları görecek. Misal ilerde fantastik dörtlüden sonraki en yüksek ödül Robin'in olacak. Ben Robin'in rahatlıkla +600'ü göreceğini düşünüyorum.
Imparator ve adamlarının aldıkları ödüller daha çok korsanlıkla ve sivil katliamıyla ilgili. Ama bizimkilerinki direkt olarak hükümeti indirmeye yönelik olacağı için çok kısa sürede yılların korsanlarının aldığı ödülleri alacaklar.
Misal devrimcilerde Luffy ve Zoro'dan güçsüz olup onlardan daha fazla ödül sahibi olan adamlar çıkabilir.
Sivil katliamıydı, güçtü... Bunlar buzun görünen kısmı aslında. Hükümete karşı hareket varsa bu hepsinden önemli.
Wano'da çok sağlam bilgiler öğreneceğimizi düşünüyorum. Bu arctan sonra alınacak ödüller +250-300 civarında olacaktır diye düşünüyorum. Bu arcta birlikte 4 ödül daha alınsa ödüller 2 milyarı bulur. Hele son savaş öncesi, Luffy ve devrimciler birleştiğinde hükümet kesenin ağzını iyice açar ve +400-500 ödüller bile verebilir. Zaten ipin ucunun koyacağım yer devrimcilerin ve tayfanın buluşması, bağlantı kurması olacak.