Tanısı?Tanısı kesin mangayı bırakırdı
Tanısı?Tanısı kesin mangayı bırakırdı
Tanısı kesin bırakırdı ama tanısa seri daha da güzel olurdu. :/Tanısı kesin mangayı bırakırdı
Şimdi alıntı yapıp alakasız birşey yapsam onu mu demiş olacaksın?Tanısı?
Yo öyle değil ama ch3rl0b11n de aynı alıntıyı yaptı. Neyi kanıtlamak istiyorsun?Şimdi alıntı yapıp alakasız birşey yapsam onu mu demiş olacaksın?
Biliyorum oğlum 2 niz aynı kişinizsiniz inanmıyorsanız Mete'ye sorun!!!!11!!1!1bir!Yo öyle değil ama ch3rl0b11n de aynı alıntıyı yaptı. Neyi kanıtlamak istiyorsun?
Sırf bunları yazmak için hem frtztrk hem de ch3rl0b11n olarak giriş yapıyorsun. Mete söylemişti de inanmamıştım.Biliyorum oğlum 2 niz aynı kişinizsiniz inanmıyorsanız Mete'ye sorun!!!!11!!1!1bir!
Yusuf beğenmemiş beniSırf bunları yazmak için hem frtztrk hem de ch3rl0b11n olarak giriş yapıyorsun. Mete söylemişti de inanmamıştım.
Küfretsen daha iyiydi. :/Sırf bunları yazmak için hem frtztrk hem de ch3rl0b11n olarak giriş yapıyorsun. Mete söylemişti de inanmamıştım.
Yusuf beğenmemiş beni
Adam bi chrome dan bi firefox bi de i. explorer dan giriyor. Şu an üç ayrı hesabı aynı anda açık. Bu alıntı da kanıtı.Küfretsen daha iyiydi. :/