Bir Star Wars fanı olarak Vader ile karşılaşmasını kronolojik olarak yanlış bulduğum bir olay. ANH Episode IV'da karşılaştıklarında seni en son gördüğümde çıraktım, artık ben bir usta oldum diyordu Vader, Vader'ın çırak sayılabileceği tek yer Episode III RotS olabilir, ondan sonra zaten çok kuvvetli bir Sith Lorduna dönüşüyor, bu zaman diliminden sonra tekrar karşılaşıp sonra bu diyaloğu gördüğümüzde o cümlenin pek bir ağırlığı kalmıyor, bu açıdan Canon'ı biraz bozuyor bence eğer Vader ile Obi-Wan arasında bir dövüş gerçekleşirse çünkü bununla ilgili söylentiler oldu hatta bunu saklama gereği bile duymadan direk oyunculardan bile bahsedilmişti. Onun haricindeki yerleri iyi hallederler umarım, yani bir seriyi güzel yapmak için illa Vader'ı getirip Obi-Wan ile dövüştürmeye gerek yok, güzel senaryo güzel hikaye kurgularsan zaten izlenir, ama garanti olsun diye Vader'ı getirelim, Obi-Wan ile dövüştürelim gibi garantici bir yola girmişler demek ki.
Üstelik Obi-Wan'ın mantıken Tatooine'den asla ayrılmaması ve Luke'u sürekli gözleyip uzaktan koruması gerekiyor, eğer Vader onun yakın bir gezegende olduğunu bile hissederse anında yerini bulması gerekir. Maul da Obi-Wan'ın yerini tespit edebildi bir süre sonra, bir ipucu elde ettikten sonra Sith affetmez hemen bulur yerini.
Oldu olacak Darth Maul'da gelsin onunla da bir kez daha dövüşsün bari, zaten bu zaman diliminde o da yaşıyor, madem Vader gelecek, o da gelsin tam olsun.
Üstelik Obi-Wan'ın mantıken Tatooine'den asla ayrılmaması ve Luke'u sürekli gözleyip uzaktan koruması gerekiyor, eğer Vader onun yakın bir gezegende olduğunu bile hissederse anında yerini bulması gerekir. Maul da Obi-Wan'ın yerini tespit edebildi bir süre sonra, bir ipucu elde ettikten sonra Sith affetmez hemen bulur yerini.
Oldu olacak Darth Maul'da gelsin onunla da bir kez daha dövüşsün bari, zaten bu zaman diliminde o da yaşıyor, madem Vader gelecek, o da gelsin tam olsun.
Artık farklı bir teknoloji kullanıyorlar, arka plana eskiden CGI için yeşil perde çekerlerdi, şimdi koca ekranlarla arka planda oynatıyorlar.Space Jesus "meme"ine gönderme yapar gibi fragman başında (30. saniyedeymiş) koro müziği yükseliyor. Yalnız Star Wars'ın dizileri farklı zaman dilimlerinde belki ama çoğu bölüm Tattooine'de geçiyor. Boba fett direk o gezegende, çöl nasıl olsa, arka planla uğraşmayız diye mi hep burayı seçiyorlar?
Son düzenleme: