Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Novel-Light Novel Önerileri

Çin novellerinde ana karakter çok solo takılıyor ve etrafındaki insanlar hep basamak olarak kullanıyor. Doğru düzgün arkadaşı bile olmuyor . Bana ekibi klanı vs olan ve mc dışında da güçlü dost karakterler olan bir seri önerebilir misiniz. Teşekkürler

Çin novellerinde ana karakter çok solo takılıyor ve etrafındaki insanlar hep basamak olarak kullanıyor. Doğru düzgün arkadaşı bile olmuyor . Bana ekibi klanı vs olan ve mc dışında da güçlü dost karakterler olan bir seri önerebilir misiniz. Teşekkürler
An extra başlıklı büyün serileri incele. Aradığın şeyleri bulabilirsin. Genellikle sıfırdan başlıyor ana karakter ve reankarne olduğu roman oyun artık her neyse ana karakteri baya güçlü oluyor. Onu geçmeye çalışıyor ya da hikayede geride takılıyor genelde.

shadow slave ise ilk 400 bölüm gerçekten iyi ama sonrasında verdiği heyecanı alamadım bıraktım.
Shadow Slave nasıldır arkadaşlar 400-500 bölüm civarıyken okuyayım demiştim, okumadım şuan 2k bölümü devirmiş.

shadow slave ise ilk 400 bölüm gerçekten iyi ama sonrasında verdiği heyecanı alamadım bıraktım.
Peki hocam Lord of the Mysteries mi Shadow slave mi ikisinden birine başlamayı planlıyorum. Aslında önce Reverend Insanity bitirsem daha iyi olur 1800 lerde ara vermiştim aradan epey vakit geçti.

Sadece Çinlilerinkilerde değil, genel olarak ana karakter dışındakiler geri planda kalıyor novellerde.

Aklıma gelen yani hatırladığım Tales of demons and gods , tamamını okumasam da yan karakterlerin gücü de bir nebze yakın gidiyordu ana karaktere.

üç sebepten ötürü çin serisi gördüm mü sekmeyi kapatıyorum:
1-) kötü karakterlerin alayı karikatürize kötü.
2-) karakterlerin isimlerini aklımda tutamıyorum.
3-) cennet, dao, tao, mao, yetişim, dış uzay, ölümsüzlüğe ulaşıp tanrı olma cart curt... başka bir şey bildikleri yok ve serilerin alayı birbirine benziyor bir noktadan sonra.

üç sebepten ötürü çin serisi gördüm mü sekmeyi kapatıyorum:
1-) kötü karakterlerin alayı karikatürize kötü.
2-) karakterlerin isimlerini aklımda tutamıyorum.
3-) cennet, dao, tao, mao, yetişim, dış uzay, ölümsüzlüğe ulaşıp tanrı olma cart curt... başka bir şey bildikleri yok ve serilerin alayı birbirine benziyor bir noktadan sonra.
Aslında Çinlilerin isimleri daha kolay. Bütün serilerde soyisimler tek hece.

Çoğu seride dediğin gibi kötü karakterler çok klişe. Motivasyonları da yok sadece kötüler. :D

Bir de çok faşistler ve bunu çok fazla göze sokuyorlar

Ergen isimli yazarın romanlarını okuyun o halde. Bu adam diğerlerinden farklı bir seviyede. Özellikle beyond of timescape romanı ile zirve yaptı herif.
Coiling dragon
İmmortal devil transformation
Necromolis immortal
Sovereign of three realm
Bu seriler gelişim ve rekabeti içinde barındırsa da hikaye odaklıdır. Geçtiği evrene sokar sizleri. Üst seviyede olan seriler nadir, aralarından arada sırada iyi olanları çıkıyor. Ancak okuyucu talebine göre yazarların da kendine şekil verdiğini unutmayalım. Onlar da bir gelir elde etmek için yazıyor bu hikayeleri. Şu sıralar benzer hikayeler çok fazla ve 10 sene öncesi gibi ulaşması zor değil artık çevirilere. Gerçi şimdi premium ile ulaşması zor hale geldi ve seviye düştü bu yüzden.

Aslında Çinlilerin isimleri daha kolay. Bütün serilerde soyisimler tek hece.

Çoğu seride dediğin gibi kötü karakterler çok klişe. Motivasyonları da yok sadece kötüler. :D

Bir de çok faşistler ve bunu çok fazla göze sokuyorlar
çin, kore ve japonya.

biz de büyük kaybedeniyiz son 100-150 yılın ama bu 3 ulus, tarih sahnesinde çok fena aşağılandıklarından olsa gerek milli kimliklerine çok bağlılar ve bu bir nebzeye kadar da anlaşılabilir bir durum olsa da özellikle son 10 yılda yabancı düşmanlığı hat safhaya ulaştı bu üç ülkede.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık