Muzaka başgan sonunda teşrif etti. Rai çay koysun, demlenene kadar Muzaka reyiz kan alır bunlardan 

Noblesse - The Beginning of Destruction OVA'sında gösterildiği üzere Rai, Muzaka ile olan dövüşünü kazanmasının hemen sonrasında istirahate çekiliyor.Serinin filmini izlemedim ancak Rai ile Muzaka eğer eşit dövüştülerse bunun sebebinin Rai'nin Muzaka'yı öldürmek değil durdurmak istemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ayrıca Rai'nin 800 yıllık uykusunun sebebinin yanlış hatırlamıyorsam Muzaka ile savaşından sonra hain altılının saldırısı sonucuda kullandığı güçler olduğunu hatırlıyorum.
Sanmıyorum, sonuçta eski Lord'ta kontrolden çıksa onun da iflahını keser Raizel. O yüzden bulunduğu konumdan dolayı mutlak üstün onlara. Bence.Lunark'ın göğüsleri...
Şu eski lord'un da güçleri rai'den aşağı değil bence.
Benim merak ettiğim, ilk Noblesse Rai miydi? Ondan önce Noblesse'ler de var mıydı? ATLA'daki avatarlar gibi mesela.Sanmıyorum, sonuçta eski Lord'ta kontrolden çıksa onun da iflahını keser Raizel. O yüzden bulunduğu konumdan dolayı mutlak üstün onlara. Bence.
Vardı büyük ihtimal. O da klan reisliği gibi özünde bir şey olabilir. Sonuçta kardeşi varmış. Düşününce babası da vardır.Benim merak ettiğim, ilk Noblesse Rai miydi? Ondan önce Noblesse'ler de var mıydı? ATLA'daki avatarlar gibi mesela.
Lunark'ın göğüsleri...
Şu eski lord'un da güçleri rai'den aşağı değil bence.
Peki bizim Rai bu altılıyla ne zaman savaşıyor. Aralarında bir savaş yaşanmıştı diye hatırlıyorum. Hatta bunlardan ölen o kızıl saçlı ile yanındaki Rai'den özür diliyorlardı ölürken Rai'ye eskiden yaptıkları için. Hatta Rai'ye saldırırken de size aynı saygısızlığı yeniden yapıcaz felan diyorlardı.Noblesse - The Beginning of Destruction OVA'sında gösterildiği üzere Rai, Muzaka ile olan dövüşünü kazanmasının hemen sonrasında istirahate çekiliyor.