Webton a başladım bakalım.
Noblesse'nin animesine başlicaksanız ve webtoonu okumadıysanız önce awekening ova sını izleyin cünkü ilk bölümü o. yeni cıkan normal animesi ova'nın bitiği yerden devam ediyo.
Noblesse: Awakening izle
820 yıl boyunca derin bir uykuda kaldı. Uyandığında, insanlığın ilerleyişi ve bilimsel atılımları karşısında şaşkına dönmüştü. Yeni teknolojiler ve hayat tarzları yüzünden hatırladığı o topraklar artık ona yabancı geliyordu. Bunun üstüne, Cadis Etrama ...www.turkanime.net
Kötü olduğu içindir..Manhwaların animesini çok baştan savma yapıyorlar.Bu zamana kadar yapmamalarının nedeni buymuş bence.Şahsen 2 seri izledim daha da manhwadan uyarlama anime izleyeceğimi sanmıyorum.Noblesseyi okuyun bir yere kadar çok sürükleyici özellikle.Bu sene çıkan animenin puanı neden 6 küsur biliyor musun
Çoğu şeyi atlamışlar, eğer ileride göstermeyeceklerse webtoonu okumayan kişiler seriyi tam olarak anlayamaz.Bu sene çıkan animenin puanı neden 6 küsur biliyor musun
Daha önceden yayınlanmış 2 bölümlük ova var, anime oradan sonra başlıyor.Webtoon'u okuyordum,animesine bakayım dedim 1.bölümden sonra webtoonun 20.bölümüne atlanmış hemen. Hayal kırıklığı ama izlenebilir.
Noblesse: Pamyeol-ui Sijak'ı buldum ama 2. Bölümünü bulamadım. Diğeri de Awakening mi?Daha önceden yayınlanmış 2 bölümlük ova var, anime oradan sonra başlıyor.
Aynen.Noblesse: Pamyeol-ui Sijak'ı buldum ama 2. Bölümünü bulamadım. Diğeri de Awakening mi?