İlkin yaptığı güzel olay örgüsü çok sık tekrara sardı. Yetti gariMalesef dediğin gibi senaryo aşağı yukarı böyle ilerleyecek gibi duruyor.
Ben sırf fantastik sevdiğim için okuyorum. Yoksa ilk gün ki heyecanları kaybettim
İlkin yaptığı güzel olay örgüsü çok sık tekrara sardı. Yetti gariMalesef dediğin gibi senaryo aşağı yukarı böyle ilerleyecek gibi duruyor.
Ben sırf fantastik sevdiğim için okuyorum. Yoksa ilk gün ki heyecanları kaybettim
Sürekli tekrar. Tek denilebilecek bu olur sanırım. Zaten son Arcın son savaşındayız. Bundan sonra işlenecek bir şey kalmadı.Uzun süre önce bırakmıştım okumayı. Tekrardan başlamaya niyetim var ama birçok kişiden serinin sonradan çok bozduğuna dair yorumlar gördüm. Sebebi ne peki açıklar mısınız? Spoiler yemem önemli değil, yeter ki genel olarak sebebini bileyim.
Bitsin de bakarım öyleyse bir ara.Sürekli tekrar. Tek denilebilecek bu olur sanırım. Zaten son Arcın son savaşındayız. Bundan sonra işlenecek bir şey kalmadı.
Yani bu kadar beklediysen biraz daha beklemen iyi olur.Bitsin de bakarım öyleyse bir ara.
Beklemiyordum aslında. Öylesine geliverdi aklıma, çok da ilgimi çeken bir seri değil açıkçası. Maksat zaman geçsin.Yani bu kadar beklediysen biraz daha beklemen iyi olur.
Haha. Aslında seri ilk çıktığında gayet iyiydi de işte sürekli tekrarlar seriden soğuttu insanları ya da sıkıldılar ki ben de sıkılanlar grubundayım. Başladık maden sonunu getirelim mantığı devreye girdi zamanla.Beklemiyordum aslında. Öylesine geliverdi aklıma, çok da ilgimi çeken bir seri değil açıkçası. Maksat zaman geçsin.
Tekrara bağlayıp bağlamaması bir yana olaylar başından beri ilgi çekici değildi ki zaten. Sırf Rai'nin sonradan olaylara müdahil olup ezici gücüyle herkesi döt etmesini görmek için okuyordum.Haha. Aslında seri ilk çıktığında gayet iyiydi de işte sürekli tekrarlar seriden soğuttu insanları ya da sıkıldılar ki ben de sıkılanlar grubundayım. Başladık maden sonunu getirelim mantığı devreye girdi zamanla.