Aynen tez vakitte ölürler inş(ama yenge kıtlığı çekiyoz kızlar kalsın)Heyecanlandım baya karizma düşmanlar geldi hele o başta ki ikili sağda ki zaten direk yaşlı muzaka gibi bir şey
Aynen tez vakitte ölürler inş(ama yenge kıtlığı çekiyoz kızlar kalsın)Heyecanlandım baya karizma düşmanlar geldi hele o başta ki ikili sağda ki zaten direk yaşlı muzaka gibi bir şey
Ben de hep serinin hızlı gittiğini düşünüyordum aksine ama böyle yavaşlamasından bende rahatsız oldum çünkü hızlı akmasına olayların bünye alışıyor aslında normal olan ilerleyiş yavaş geliyor o yüzden bence bize :/Noblesse 489 özet
Bir kaç bölümdür komple aynı çok yavaş ilerliyor..Yabancı forumlar ful şikayet ediyor bu konudan ötürü haklılar da yanikardeşim hani ne zaman 1.elder vs Raizel görücez??Mirai su adamların: icabina bakmaya çalışır ama beceremez. Bu yüzden kaçmaya çalışır. O sırada tek camlı gözlüğü olan kurtadamla karşılaşır. "Sen de mi düşmanlarla dövüşüyordun?" Diye birbirine sorarlar sonra Mirai ayrılalım der ama tek camlı gözlüğü olan kurtadam "Sırtındaki adamın ölmesine izin veremem. Sırf güç kazanmak için halkımızı feda ettik. Halkımdan birinin ölmesine izin veremem. Sen git onu kurtar ben onların icabına bakarım." der. Mirai kabul etmez ama adam durur ve "mirai! git!" Diye bağırır. Mirai sırtındaki adamla kaçar adam da 4 tane örgüt üyesiyle cebelleşmek zorunda kalır.
O sırada 1.elder ve 3.elder Kurtadam ülkesinde yürümektedir. 1.elder "3. Elder, kurtadam ülkesinin merkezine doğrudan yürümek ne kadar güzel bir his..üstelik kimse de karışmıyor." der. 3.elder endişelidir. 1.elder ise bu anın tadını çıkarmasını söyler. Sonra birkac zayıf kurtadam "4-5 tane" bunların önüne çıkıp "siz kimsiniz!" Diye bağırır. 1. Elder da 3. Eldera "şunları öldür de keyfimiz kaçmasın" der. 3.elder tam öldürecekken bir yerde patlama çıkar. Ben büyük ihtimal Frankielerin uçağıdır diye düşünüyorum. 3.elder şaşırır. Juraki ve Dorant tehlikenin olduğunu fark eder.
Bence de çizimler iyice kötüleşmiş baside kaçıcaz derken batırmışlar ama yine de baya emek veriyorlar bu yüzden saygı duymak lazımVallaha tadı kaçtı bu serinin. Ama ilk okuduğum manhwa olduğu için yeri her zaman ayrı olacak. Çizimler gittikçe kötüleşiyor sanırım yazar-çizer de bıkmış, yorulmuş artık. Naver forumlarında falan sürekli sövüyorlar seriye xkjxkjxkxj. Azcık toparlayın bari seri kaldırılmasın.
Bence de yeni yeni karakterler çıktı ve kaç haftadır onlarla Modified Warriors'un filler tadındaki savaslarını okuyoruz baktılar ki elder kalmadı bari seriyi uzatmak icin yeni karakterler koyalım dedilerBen de hep serinin hızlı gittiğini düşünüyordum aksine ama böyle yavaşlamasından bende rahatsız oldum çünkü hızlı akmasına olayların bünye alışıyor aslında normal olan ilerleyiş yavaş geliyor o yüzden bence bize :/
Bölüm kore de çıkmış ama daha hiç bir siteye düşmemiş yarına gelir anca her halde belli olmaz ama.Raw bölümünü hiç bir yerde bulamıyorum 490 ı okuyan var mı? Varsa linkini atarmısınız?
Abi naver manhwa manga falan tüm sitelere baktım korece arattım yoktu insallah en kısa zamanda düşerBölüm kore de çıkmış ama daha hiç bir siteye düşmemiş yarına gelir anca her halde belli olmaz ama.