Senin her halükarda her şeyi savunman, kılıf bulman, bahane uydurman bizi kapsamıyor.Kardeş inanalım mi buna?
Zamanında Goku varken Luffy'e oy atmışım mesela. Karakter çöp oldu bıraktık bunu anlamasan bile saygı duy az her olaya ağlama
Senin her halükarda her şeyi savunman, kılıf bulman, bahane uydurman bizi kapsamıyor.Kardeş inanalım mi buna?
10 yıl önce felan mı?Senin her halükarda her şeyi savunman, kılıf bulman, bahane uydurman bizi kapsamıyor.
Zamanında Goku varken Luffy'e oy atmışım mesela. Karakter çöp oldu bıraktık bunu anlamasan bile saygı duy az her olaya ağlama
Her ne kadarsa fark eder mi ? Karakter çöp oldu bıraktık, senin için anlamlıysa ne iyi sana10 yıl önce felan mı?
Bir kaç çöpü evinde unuttun o zaman. Ama o çöpleri seviyon galiba hala.Her ne kadarsa fark eder mi ? Karakter çöp oldu bıraktık, senin için anlamlıysa ne iyi sana
Hangi çöplerle kıyasladığına bağlı, bir çöpü başka bir çöpün üzerinde tutma haklımı saklı tutuyorumBir kaç çöpü evinde unuttun o zaman. Ama o çöpleri seviyon galiba hala.
Yav he he.Hangi çöplerle kıyasladığına bağlı, bir çöpü başka bir çöpün üzerinde tutma haklımı saklı tutuyorum
Bu bölüm Vegapunk Joy Boy'da lastik özelliği vardı demiş. Oda, millet Luffy'yi kurtarıcı olarak görsün istiyor son savaşta bunu kullanacaktır. Shounen serilerin genel olayı bu maalesef. Bilinci gidiyor kısmında girmiyorum o tamamen sizin teoriniz.Luffy yine bu seviye gelirdi abi diyenlere de helal olsun, shounen ve ana karakter bir zahmet farklı bir şey mi bekliyorduk. Bu nika sadece en üst seviyeden torpili de geçti. Benim üzüntüm bu sevdiğimiz ana karakter hikayede önemsizleşti. Luffy değil usop yese nikayi değişen bir şey olmayacaktı. Nika istedigini yapıyor. Yazık oldu Luffy'nin hayallerine. Kendi bilinci bile gidiyor nika ele geçirince luffy ne yaptığını hatırlıyor mu acaba?
Bu kadar sallayıp göz göre göre yalan söylemeden bile istediğin karakteri gömebilirsin.Çabala bence tavsiye ederim.Luffy yine bu seviye gelirdi abi diyenlere de helal olsun, shounen ve ana karakter bir zahmet farklı bir şey mi bekliyorduk. Bu nika sadece en üst seviyeden torpili de geçti. Benim üzüntüm bu sevdiğimiz ana karakter hikayede önemsizleşti. Luffy değil usop yese nikayi değişen bir şey olmayacaktı. Nika istedigini yapıyor. Yazık oldu Luffy'nin hayallerine. Kendi bilinci bile gidiyor nika ele geçirince luffy ne yaptığını hatırlıyor mu acaba?