Kenshiro ölüm tanrısıdır. Rakibine dokunmasına bile gerek yok.Kenshiro ile yakın dövüşte karşılaşabilecek tek kişi Jirou bir ihtimal Teppei.Yanına yaklaşanın kim olduğuna bakmaz tek parmakla biter iş
Kenshiro ölüm tanrısıdır. Rakibine dokunmasına bile gerek yok.Kenshiro ile yakın dövüşte karşılaşabilecek tek kişi Jirou bir ihtimal Teppei.Yanına yaklaşanın kim olduğuna bakmaz tek parmakla biter iş
1-Toriko okudun mu hiç?Mahir düz mantık insan 1 ton diyor süpermanin ağırlık birimini bir öğren kimleri yenmiş gör bunların 3'ü doomsdayi dahi alamaz. Gir bak bakayım kaç tane cevabım var şuradan trollücem diye saçma sapan yazılar yazan boş insandan öte değilsin.
1- Evet okudum severim Brunch en sevdiğim karakterdir.1-Toriko okudun mu hiç?
2- Süperman'in son filmini izledim, boynu kırılınca ölen sıradan bir uzaylı türü. Toriko evreninde ise kafan kopsa bile Food Honor ile geri getiriyorsun, Nitrolar kafasız aylarca vs atabiliyorlar.
3- Mehmet'e karşı üslubun çok çirkin, Faraday mısın sen, Tesla mısın, devrim mi yaptın, dünyayı mı kurtardın, nedir derdin? 3-5 gün sosyalleşince daha dolu bir insan mı oluyorsun? Boş olsan ne dolu olsan ne insan olmak mühim, insan.
Beni ilgilendirmez.Yalnız birşey söyleyeyim Emre.Mahir'in Facebook adresi yok.