Jazz 22 Eki 2013 #72 18 Sene Sivas Merkez 2 Sene İzmit 3 Senedir de İstanbul Beylikdüzü nde ikamet ediyorum Yok mu hiç Sivaslı koca forumda önceki yorumlarda görmedim
18 Sene Sivas Merkez 2 Sene İzmit 3 Senedir de İstanbul Beylikdüzü nde ikamet ediyorum Yok mu hiç Sivaslı koca forumda önceki yorumlarda görmedim
killz0ne 22 Eki 2013 #74 MONKEY_D_LUFFY dedi ki: eskiden konya idi şimdi ankara kendi evime döndüm batıkent Genişletmek için tıkla ... Ah ah Batıkent... Zamanında kız uğruna taa Gemlik'ten Batıkent'e gittiğimi bilirim (Ankaradaki dimi la başka batıkent yok )
MONKEY_D_LUFFY dedi ki: eskiden konya idi şimdi ankara kendi evime döndüm batıkent Genişletmek için tıkla ... Ah ah Batıkent... Zamanında kız uğruna taa Gemlik'ten Batıkent'e gittiğimi bilirim (Ankaradaki dimi la başka batıkent yok )
Kuro Ashi Sanji 22 Eki 2013 #77 doğma:Elazığ, büyüme: İzmir, Malatya Ankara, Elazığ Şuanki ikimet: Elazığ Not:Burda okdar Op takip eden eleman var Elazığ'da bir tanesi forumda yok mu :S
doğma:Elazığ, büyüme: İzmir, Malatya Ankara, Elazığ Şuanki ikimet: Elazığ Not:Burda okdar Op takip eden eleman var Elazığ'da bir tanesi forumda yok mu :S