İstanbulda yaşıyorum. Yaşamak denirse. Evden işe , işten spora sonra yatağa. Rutin monoton bir hayat. İstanbulda iş hayatı zor iş
Sorun filan olursa elimden geldiğince yardım ederimArtık İzmir'de yaşayacağım. Acaba İzmir hakkında yardımcı olacak aktif üye var mı şu an?
Hareketlendirelim güzel kardeşimİstanbulda yaşıyorum. Yaşamak denirse. Evden işe , işten spora sonra yatağa. Rutin monoton bir hayat. İstanbulda iş hayatı zor iş
En azından işten sonra bir aksiyonun varmış. Ben Evden işe, sonra işten işte... Evin arkasında yeni ev yapıyoruz, o da iş sonuçta...İstanbulda yaşıyorum. Yaşamak denirse. Evden işe , işten spora sonra yatağa. Rutin monoton bir hayat. İstanbulda iş hayatı zor iş
En azından işten sonra bir aksiyonun varmış. Ben Evden işe, sonra işten işte... Evin arkasında yeni ev yapıyoruz, o da iş sonuçta...
Etlekmek özel bir aksiyon değil, rutin bir eylem bizim için.Etli ekmek de aksiyon işi.
Hareketlendirelim güzel kardeşim
Benim izin günlerim Perşembe Cuma, güzel bir çay sohbet yaparız ( :
İstanbul’un trafiğiyle uğraşmak hem bedenimi hem zihnimi fena yoruyor
Yok be arkadaşlarla bile buluşmaya üşenir oldum bu aralar. İşten sonra spora gitmek gerçekten insanı yoruyor. Boş olduğumda da evde dinleneyim istiyorum. Ya da yaşlandım antropoza girdimEn azından işten sonra bir aksiyonun varmış. Ben Evden işe, sonra işten işte... Evin arkasında yeni ev yapıyoruz, o da iş sonuçta...
Cumartesi pazar için ancak 14:30 sonrası müsait olabilirim ( :Shanks giller olarak toplanabiliriz neden olmasın. İzin günlerin iyiymiş. Benim klasik cumartesi yarım gün, pazar tatil.