olsun. mesela adanalı diyelim direkt psikopat bu mu diyeceksin ya da diyarbakırlı diyince aa kro bu? çok ayıp hiç hoş değilNe alaka? Sordum sadece
olsun. mesela adanalı diyelim direkt psikopat bu mu diyeceksin ya da diyarbakırlı diyince aa kro bu? çok ayıp hiç hoş değilNe alaka? Sordum sadece
Diyarbakırlıyım. Yanlış bir algı oluşmuş toplumda.olsun. mesela adanalı diyelim direkt psikopat bu mu diyeceksin ya da diyarbakırlı diyince aa kro bu? çok ayıp hiç hoş değil
Yav ne alakası var? İnsanları yaşadığı illere göre ne zaman yargılamışım? Ayıp ediyorsun. Hiçbir zaman böyle düşünmedim. Demek ki sen öyle düşünüyorsun ki benim üzerimden bir algı yaratmaya çalışıyorsunolsun. mesela adanalı diyelim direkt psikopat bu mu diyeceksin ya da diyarbakırlı diyince aa kro bu? çok ayıp hiç hoş değil
yoo öyle düşünmüyorum. sen eşcinsellere falan iğrenç dememiş miydin?Yav ne alakası var? İnsanları yaşadığı illere göre ne zaman yargılamışım? Ayıp ediyorsun. Hiçbir zaman böyle düşünmedim. Demek ki sen öyle düşünüyorsun ki benim üzerimden bir algı yaratmaya çalışıyorsun
Adanalılar psikopat değil miolsun. mesela adanalı diyelim direkt psikopat bu mu diyeceksin ya da diyarbakırlı diyince aa kro bu? çok ayıp hiç hoş değil
Ooo şimdi anladım. Onun intikamını alıyorsun.yoo öyle düşünmüyorum. sen eşcinsellere falan iğrenç dememiş miydin?
Bunu adanalılara söyleAdanalılar psikopat değil mi