Sanji Köpeklikte ve haysiyetsizlikte level atlayıp Amiral seviyesini geçip Filo amirali seviyesine gelmiştir. Şu an kendisi Akainu ne kadar köpekse o da o kadar köpektir. bundan daha büyük bir hakaret edilemez zaten.
Sanji Köpeklikte ve haysiyetsizlikte level atlayıp Amiral seviyesini geçip Filo amirali seviyesine gelmiştir. Şu an kendisi Akainu ne kadar köpekse o da o kadar köpektir. bundan daha büyük bir hakaret edilemez zaten.
Nick-Yorum uyumu.Tüm Uchiha klanı (İthachi'yi ayrı bir yere koyuyorum büyük adam)
Sakinim yaw zaten manga da olan şeyleri söyledim ekstra sövmedim zaten kendisine.
One Piece'de Uchihaların olduğunu öğrendiğin o epik an.Tüm Uchiha klanı (İthachi'yi ayrı bir yere koyuyorum büyük adam)
Oharadalardı her evrende sonları benzer oluyor.))One Piece'de Uchihaların olduğunu öğrendiğin o epik an.
Bütün Uchihaları yok etmediğim için bir gün bana...Sasuke iyi bir karakter değil ergen ergen ve saçma hareketler yapıyor. Keşke Tobirama bütün Uchihaları öldürseymiş her şey bunların altından çıkıyor.(Yukarıda zaten bahsedilmiş yeni gördüm.)