Halk atmış parayı onu biliyoz. Oden için japon usulü samuray striptizcisi diyebilirizNereden biliyoruz atmadığını.
5 sene boyunca ne yedirdi içirdi ailesine, nasıl yedirdi içirdi?
Halk atmış parayı onu biliyoz. Oden için japon usulü samuray striptizcisi diyebilirizNereden biliyoruz atmadığını.
5 sene boyunca ne yedirdi içirdi ailesine, nasıl yedirdi içirdi?
Orochi tam para atacak tipe sahip yalnız. Dediğine cuk oturuyor. Geyşa Odenine çorba parası atmıştır.Oyna uleeen diye para atmadığı kalmış dndjdk
Queen ile dovus? Tövbe de lan. Sanji jack i bile alamaz. (Tabi zoro da en fazla jack i alir o da ayri konu ama.)Ulan Sanji. Şu kostum olayindan sonra sana olan sevgim ve saygım 0'a indi. Sen 2 yıl boyunca ne yaptın ulan?! Delikanlı olsaydın kostume ihtiyacim yok , 2 yıl boyunca yaptigim antrenman bana yeter diyip denize firlatirdin o kostum kapsulunu.
Bir de yuzsuz gibi ben bunu usopp ve franky'ye modifiye ettirtirim diyor. Harbiden yuzsuzsun. En sevdigim 2. karakterdin , gerek 2 yıl sonraki aptal gibi hareketlerin gerek jinbei'ye yaptigin gibi haksiz çıkışmaların seni en sevmedigim karakterler arasına soktu.
Vinsmoke sıfatı altında seslenilmeyem ama 2 yıl boyunca sadece skywalk'ı ogrendigimden oturu Vinsmoke ürünü kullanam.
Bakalım Queen ile dovusunden sonra bu cumleleri bana yedirebilecek misin..
Liboştur.Düşmanla anlaşma yapmaya kalkan herkes vatan hainidir. Her Liboş gibi, Liboş Oden de anlaşma yapmaya çalışmıştır.
@Eustass Captain Kidd @William cutting @Master of Puppets
Liboş Oden tam olarak nedir?
Vinsmoke adından utanıp,nefret edip nimetlerinden faydalanmayı iyi biliyor yüzsüz.Queen’e kuvveti yetmez.Dövüşeceği adam Mom tayfasından olur bunun.Perospero iyidirUlan Sanji. Şu kostum olayindan sonra sana olan sevgim ve saygım 0'a indi. Sen 2 yıl boyunca ne yaptın ulan?! Delikanlı olsaydın kostume ihtiyacim yok , 2 yıl boyunca yaptigim antrenman bana yeter diyip denize firlatirdin o kostum kapsulunu.
Bir de yuzsuz gibi ben bunu usopp ve franky'ye modifiye ettirtirim diyor. Harbiden yuzsuzsun. En sevdigim 2. karakterdin , gerek 2 yıl sonraki aptal gibi hareketlerin gerek jinbei'ye yaptigin gibi haksiz çıkışmaların seni en sevmedigim karakterler arasına soktu.
Vinsmoke sıfatı altında seslenilmeyem ama 2 yıl boyunca sadece skywalk'ı ogrendigimden oturu Vinsmoke ürünü kullanam.
Bakalım Queen ile dovusunden sonra bu cumleleri bana yedirebilecek misin..
Queen ile dovus? Tövbe de lan. Sanji jack i bile alamaz. (Tabi zoro da en fazla jack i alir o da ayri konu ama.)
Sanji öyle bir meymenetsiz bir insana donustu ki ZORO savaş başlamadan önce o kadar calisirken Sanji hala laklak peşinde.Vinsmoke adından utanıp,nefret edip nimetlerinden faydalanmayı iyi biliyor yüzsüz.Queen’e kuvveti yetmez.Dövüşeceği adam Mom tayfasından olur bunun.Perospero iyidir
Luffy'ye diklendiği zamandan beri tayfada en az sevdiğim karakterlerden. Luffy affetti ben affedemiyorum.Şu animede sevemediğim bir usopp var. Arkadaş tayfa içerisinde hiç bir işe yaramayan hiç bir amacı olmayan tek adam bence. Ne bikeyim onun yerine amazon liliydeki şu okçu kız vardı onu alsalar keskşn nişancı diye. Olmaz mı? Olur bence güzel de olur. On numara olur.