Luffy : tayfanın herşeyi bu adam olmazsa olmaz.aslında zoro fanıyım ama luffyede hayranım aynı zoronun yaptıgı gibi gercek hayatta böyle bir adam tanısam onun için hayalimden vazgecer basımı sunarım.su seride luffyden daha cılgın,manyak,arkadası söz konusu olunca tehlikeli olan vede kafasına birseyi koydumu muhakkkak yapıcak adam yok.enele deyimiyle dünyadaki en büyük okyanusun kralı olucak adam.
Zoro: zoronun kuinaya verdigi söz içinki calısması,gözünün luffy gibi pek olusu.ve kılıc kullanmadaki mahareti muazzam.kılıc ustalarına karsı zaafım var ama zoro thriller barkta yaptıklarından sonra bu adama saygım sonsuz arttı.sıradan bir insanı yenmek için,sıradan bir yarayla ölüp kendimin sıradan olmasına izin vermiyecegim dedigi ve tatsumaki yaptıgı an fanı olarak bu adamı sectim.şimdiye kadarda hiç pişmanlık duymadım.kknin sag kolu.adamın dibi.
Sanji: sapık aşçım benim.bayanlara vurmamak için ölümü göze alması bile yeter.thriller barkta hiçde zorodan asagı kalmadı ve canını sunarak cok fena saygımı kazandı,üstelik zoro ve luffynin toplamından 5 kat daha fazla zekaya sahip muhtemelen ve arabastayla,enies lobbyde basardıkları gücününde ötesine gecmesini sagladı.o yüzden denizlerdeki en iyi aşçıyada saygım çok.
Nami: gökyüzünü hisseden kadın,ailesi belli olmayan east bluelu. deniz canlılarının en büyükleriyle bile konusabilen shirahoshi ve gökyüzünü ve denizi bile hisseden nami ikisi bu serideki en önemli bayan unsurlardır benim gözümde.ayrıca zoro ve luffy dahil herkezi dövmesi ve para konusundaki bencilligine hayranım.tasvip etmesem bile o sahneler cok komik oluyor.denizlerdeki en iyi rotacı.
Robin: brookla birlikte yasadıklarıyla beni en cok etkilemiş karakterlerdendir.benim gibi tarih ve arkeolojiye merakı,ayrıca üstün zekası,bilgi dagarcıgı tipi ve olgunluguyla tayfaya cok ekstra bir güc kattı.yeteneginin kullanıslılıgı ve zeka seviyesi(ki ortalama zekaları naminin cok altında olan bizim tayfaya katılısı burada büyük önem arzediyor), gelecek yolculuklar hakkında bana hep güven vermiştir.üstelik serideki luffyden sonraki en kritik karakter biri rafteli bulucak d.,digeri rioyu okuyacak olmazsa olmazlar.o yüzden 8 yasında wgnin düsmanı olup ayakta kalıp tüm oharanın gururunu tasıyan,ve tüm d.lerin bekledigi zamanın temel tası olucak bu bayanada saygım sonsuz.
Brook: yasadıklarına ve kemiklerine kadar delikanlı olusunu takdir ederim.esprileride iyidir begenmedigim tek sey tipi.madem bir iskelet katıcaktın seriye daha etkili bir sey çizebilirdi e.oda.eger 2 yıl sonraki güc artısı gözüme girmeseydi,onu chopper ve usoppla aynı kefeye koyardım ama su an için eskrimci abimize ve soul kingimize saygım var.
Franky: tomun kanatları altında yetişen efsanevi gemi marangozu.ondan daha iyi cıktıysa ancak tom veya plutonun planlarını çizen efsanevi marangozdur.yetenegi ve güc seviyesiyle tayfanın en büyük artılarından,blueonuya tekkaiyideyken posta koyması ve son saldırısı radical beamle hentai abimize saygım cok cok büyük.üstelik hentai hakaretini övgü olarak alabiliyor.
efsanevi gemi yapımcısı.
usopp ve chopper seride olmasalardıda birsey kaybetmezdim,usopp babasının cesaretinin yarısına sahip olsaydı cok iyi olurdu. üstelik uzun burnuyla hem tipsiz hem korkak.kknin tayfasına yakısmayan ve o tayfada luffy gibi adam kaptanken, isyan cıkaran ezik olarak kalıcak hep gözümde.chopperında yüregi harika kor gibi yanıyor ve cok yetenekli ama tipi anlamsız... e.odanın en tuhaf buldugum secimidir.normal insana geyik zoanı yedirip şekil yapcagına geyige insan meyvesi yedirip pokemon-digimon kırması icat etmiş.