zeka,kurgu ve hayalgücüne sayıgı duyuyor bu yönden tatmin edilmek istiyorsan;anime sektöründe code geass ve death noteu,film sektöründede lotr ve star warsı öneririm.zaten film olarak saydıgım lotr ve star wars opden daha büyük diyebilecegim yegane seyler tabi bence.vs'lerde Naruto çok daha iyi tamam kabul ediyorum bunu zaten. Ama bir şeyi unutmamak gerek Luffy henüz gerçek rakiplerine karşı vs yapmadı. Luffy vs BB/Akainu/ gibi devlerle dövüştüğünü düşünün ortalıkta Naruto falan kalmaz.
Ayrıca konusu sağlam olan bir film çekimleri ne kadar kötüde olsa sizi tatmin edebilir. Ama konusu olmayan ve görsel efektlerine milyonlarca dolar para dökülen filmler sizi tatmin etmeyebilir. Günümüzde genelde basit konu üzerine yüz milyonlarca dolar para harcayarak 3D kisvesi altında bizlere sunuluyor. Genelde konu olarak tatmin olmasak emeğe saygı duyup iyi diyoruz. Son dönemlerde gerek görsel efektler gerekse konu anlamında gerçekten aşan bir film olan The Dark knight beni her yönden tatmin eden tek filmdi. Çünkü filmin her karesi her cümlesi tamamen bir zeka ürünüdür.
One Piece'de böyle her karesi ayrı bir önemli. Maalesef böyle detaylı işlenen anlatılan başka bir şey bilmiyorum.
Lotr ve star wars serisini tabiki izledimzeka,kurgu ve hayalgücüne sayıgı duyuyor bu yönden tatmin edilmek istiyorsan;anime sektöründe code geass ve death noteu,film sektöründede lotr ve star warsı öneririm.zaten film olarak saydıgım lotr ve star wars opden daha büyük diyebilecegim yegane seyler tabi bence.
Chopperın ilk çıktığı zamanlarda hayvanlaştığı kısımları göster.Chopperın kızdığı zaman ne kadar cani bir şey olduğunu anlarChoper çıksa OPdan eminin çoğu arkadaşım başlayacak ama choperi gören pokemon sanıyor.
Ben orda narutoyla one piece kıyaslıyordum.Bleach bencede fillersiz daha iyi çünkü 3-4 mangaya 1 anime yapıyorlar.Bence demişim bak orda sen bunları değince benim beğeneceğim serimi değişcek sende beni güldürdün eyvallah.Sen beni güldürdün Allah'da senin Bela virmesin
[ Demek Animede OP ha]
Anime dersen her şeyi ile Blach [ fillerleri saymazsak ]
Manga çizim Naruto
Konu One piece
Bu arada arkadaşına Lucci VS'ni izlet izlemem derse gene Vur Oni![]()
o zaman the prestige,inception,bourne tüm serisini,jack sparrow tüm serisinide öneririm.büyük ihtimal hepsini izlemişindir ama olsunLotr ve star wars serisini tabiki izledimÖzellikle yakın zamandan örnek vermek istedim daha güncel olarak
Yoksa Lotr tamamen bir baş yapıttır. Tolkien'in muhteşem hayal gücü.
Deat Note'u okuyacağım çok methiyeler diziliyor hatta efsane deniliyor. Tavsiye için teşekkürler. Ben Naruto ile kıyaslamak istedim sadece çünkü Naruto ,anime kalitesi olarakta daha iyi one piece e göre. Ama One Piece kurgusuyla eziyor.
evet izledim hepsinio zaman the prestige,inception,bourne tüm serisini,jack sparrow tüm serisinide öneririm.büyük ihtimal hepsini izlemişindir ama olsun
yinede anime olarak en iyi seri fillerları saymazsak bleachtır.yani fillerları yok say ve bastan sona izle gercekten tek gecilir.ve naruto büyük ihtimalle opyle birlikte yeni kusagın en büyük serisi olarak anılmaya devam eder.ama op böyle devam ettigi sürece gecilmez.hatta toeinin animesini katletmesine ragmen gecilmez.
ayrıca dedigim gibi anime olarakta code geassı izle,naruto,luffy,ichigo,natsu,goku gibi yarım akıllı baskahramanların dünyasında lelaouchun zekasını görünce insan gercekten etkileniyor![]()