Yav şu nbadeki istatistik olayı çok saçma geliyor bana. 21-6-6 yapanlar kimlermiş
Bu herif her gün Alperen'i övecek istatistik buluyor.![]()
Tripple double de toplam 30 oluyor ya işte burada da böyle oluyor.Yav şu nbadeki istatistik olayı çok saçma geliyor bana. 21-6-6 yapanlar kimlermişseni 20-5-5de durduran neydi
![]()
Olsun ne önemi var ki yav bana saçma geliyorTripple double de toplam 30 oluyor ya işte burada da böyle oluyor.![]()
Kısmen önemli 20+ sayı önemli bir eşik. Bunun yanında rebound alıp asist yapabilmek de önemli.Olsun ne önemi var ki yav bana saçma geliyor![]()
Tamam orası önemli de bunu 20+ diye ifade etmek yerine, abartırsam 20 sayı 9 ribaund 1 asist yapan 857. oyuncu gibi istatistik tutmak saçma geliyor banaKısmen önemli 20+ sayı önemli bir eşik. Bunun yanında rebound alıp asist yapabilmek de önemli.
20+ sayı 10+ ribaund da tutuyorlar aslında.Tamam orası önemli de bunu 20+ diye ifade etmek yerine, abartırsam 20 sayı 9 ribaund 1 asist yapan 857. oyuncu gibi istatistik tutmak saçma geliyor bana
Tutuyorlardır tabi onlar normal zaten de, ekstra böyle şeyler tutmaları saçma işte20+ sayı 10+ ribaund da tutuyorlar aslında.
Double - double double yapan çok çıkmayınca yarım ddd tutuyorlar.![]()