Bence sayılmamalıymış gibi ya. Çok değişik pozisyonBen dedim kesin kazandılar ama son saniye basketi çok alakasız şekilde geldi. Jokic atınca aha kaçtı basket dedim ama pas oldu o atış.Maç uzasaydı Clippers'a giderdi.
Bence sayılmamalıymış gibi ya. Çok değişik pozisyonBen dedim kesin kazandılar ama son saniye basketi çok alakasız şekilde geldi. Jokic atınca aha kaçtı basket dedim ama pas oldu o atış.Maç uzasaydı Clippers'a giderdi.
JG ve VanVleet sahaya bırakmış yine Alperen'de sıvamış bu maçta Houston'un istikrarsızlığı sadece, GSW Butler olmadan hiç bir play-off takımını yenemez. Houston'da gezegenler hizaya gelince bir gecede evrenin en kötü takımı olabiliyor.Curry abim Butler'sız bunlardan bir cacık olmaz diyen forum üyeleri, Kaan Kural ve cengaverlerine üçlükleri yollamış.
Ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mikrofon şov makrofon şov diyorsun yani.JG ve VanVleet sahaya bırakmış yine Alperen'de sıvamış bu maçta Houston'un istikrarsızlığı sadece, GSW Butler olmadan hiç bir play-off takımını yenemez. Houston'da gezegenler hizaya gelince bir gecede evrenin en kötü takımı olabiliyor.
Bana da girmiş gibi geldi ya ama harbi milisaniyeye denk gelmesi çok ilginç.Bence sayılmamalıymış gibi ya. Çok değişik pozisyon
Basketbolda üçlük çizgisi konulduktan sonraki herhangi bir döneme Curry'i göndermen demek MF'daki ırgat denizcilerin ortasına Kaido'yu indirmekle benzer bir icraat yapman demektir. Curry o dönemlerin ırzına geçer ama öyle böyle geçmez tvde yayınlamayacak şeyler olur.Curry 90lar ve 2000ler de bu üçlük oyununu oynayamazdı.
Lebron son anda kendini yukarı doğru çekmeye çalışmasa edwards ciddi sakatlanabilirdi ucuz atlattıDoncic turnikeyi bıraksa 12 olacak fark yine. onun top kaybı ile 5 e indi.
Doncic bildiğim tüm bedduları ettim allah belanı ver.sn .Senin yüzünden hem lebron psikolojikman çöktü hem Edwards sakatlandı