Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    26
Curry abim Butler'sız bunlardan bir cacık olmaz diyen forum üyeleri, Kaan Kural ve cengaverlerine üçlükleri yollamış.
JG ve VanVleet sahaya bırakmış yine Alperen'de sıvamış bu maçta Houston'un istikrarsızlığı sadece, GSW Butler olmadan hiç bir play-off takımını yenemez. Houston'da gezegenler hizaya gelince bir gecede evrenin en kötü takımı olabiliyor.

Bir yerlere Denver'ın akıbetini Aaron Gordon reyiz belirler demiştim, bu kadar olur tabi ne olacağı belli değil . 2 kere dunk contestte haksızlık yapılan abim buzzer dunker yaptı böyle de kazındı hafızalara.
Bu arada jalen green sen ne çöp herifsin yeter da.Buttlersız rocketse nasıl yeniliyorsunuz.

Curry 90lar ve 2000ler de bu üçlük oyununu oynayamazdı.
Basketbolda üçlük çizgisi konulduktan sonraki herhangi bir döneme Curry'i göndermen demek MF'daki ırgat denizcilerin ortasına Kaido'yu indirmekle benzer bir icraat yapman demektir. Curry o dönemlerin ırzına geçer ama öyle böyle geçmez tvde yayınlamayacak şeyler olur.

Butler'sız Gsw'ye yenilmek Houston için çok acı olmuş. Özgüven sarsar böyle durumlar

Anladık Green ve vanvleet bu seride oluk oluk bırakıyor parkeye ama sen neden ayak uyduruyorsun Alperen.Seri başlamadan tahminim houston ın seriyi 4-2 falan alması yönündeydi çünkü Gsw de Alperen i savunacak bir adam yok ortalama 25 sayıyla oynamasını bekliyordum.Bu maçta bomboş smaçlarmı kaçırmadı bomboş turnikelermi kaçırmadı.Oynasana artık bunlar imza maçları karşında sana karşı bu kadar az silahı olan bir takım bir daha nerede bulacaksın savunmada seni yoracak bir pota altı oyuncuları yok zaten dışardan yolluyorlar tüm enerjini hücumda harcayacaksın.Draymon kayrılan bir adam dokunulmazlığı var resmen sahada kavga ediyor başka oyuncu olsa 3 kere atılır her maç bu adam dokunulmaz ama yine de Alperen in bu kadar sinmesini anlamıyorum.Draymon kavga ediyor ama seni itecek seni sindirecek kadar güçlü bir adam değilki.Sen bu ligin en iyi pota altı savunucularından Gobert i Wenbanyamayı canın isterse ezebilen bir adamsın bir kere sırtına aldığını görmedim iki kere top sektirip hook atıyor attıklarının da çoğu sekiyor.Orta mesafeyi zaten unuttun potaya yakın hookları turnikeleri de kaçıracaksan Houston a geçmiş olsun.Normal bir oyuncu Draymon un yaptıklarını yapsa ilk çeyrekten 5 ler ama sırf ligin izlenmesi düştü Curry ile Lebron karşılaşırmı diye bu boktan Gsw ye tur atlatacaklar houston ın tuğlacıları da ekmeklerine yağ sürüyor çok yazık.

Doncic turnikeyi bıraksa 12 olacak fark yine. onun top kaybı ile 5 e indi.

Doncic bildiğim tüm bedduları ettim allah belanı ver.sn .Senin yüzünden hem lebron psikolojikman çöktü hem Edwards sakatlandı

Son düzenleme:
Doncici şampiyon yapacağı takımdan koparan Nba ve Lakers lobisi. Dallasın başındakine ne vaad ettiler bilmiyorum klübü satarsın avantan o mu olur dediler yoksa Cooper Flagg mı hediye edilecek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık