Uykusuzluğa değdi.
Ya yürü git gelmiş gene tescilli haterGswli canlarım oralarda havalar nasıl seviliyorsunuz. Neymiş 4-1 hadi bir el daha veriyorlarmış 4-2 imiş görürsem söylerim. Ne oynadık be. Takım dediğin böyle olur hem içeriden hem dışarıdan kuş gibi uçup arı gibi soktuk maşallah. Şansınıza Cook 2. maçta şansa sayılar soktu da süpürülmekten kurtuldunuz. Nakavt. Ahahahaha keyfim ne yerine geldi be. Şampiyonluk kutlamalarına Kanada’ya davetlisiniz. Rahatladım kaçar.
Safımız belli Bu fırsatı yakalamışken kaçırır mıyım hiç birde şampiyonluk gelince gör haterlığın dibine vuracağım. Şu an ligdeki en sevdiğim oyuncu sizi nasıl kıtır kıtır doğruyor. Ne demiş Ramiz Dayı bu durum için “ Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilir misin kardeş? İşte böyle.”Ya yürü git gelmiş gene tescilli hater
Kawhi'a laf yok canım Benim de en sevdiğim ikinci oyuncu olur kendileri. Maalesef birinci sıramdaki şahıs karşı tarafta yenilmekle meşgulSafımız belli Bu fırsatı yakalamışken kaçırır mıyım hiç birde şampiyonluk gelince gör haterlığın dibine vuracağım. Şu an ligdeki en sevdiğim oyuncu sizi nasıl kıtır kıtır doğruyor. Ne demiş Ramiz Dayı bu durum için “ Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilir misin kardeş? İşte böyle.”
Kobe ve MJ Kawhi suretine bürünüp “ O zaman git konuş onlara Mamba Mentaliti emaneti olan bu NBA Şampiyonluğunu geri alacakmış de, de onlara tamam mı?”
O boşluk Kobeden sonra oldu bana. Kobe gittikten sonra buruk bir şekilde izliyorum.Lebrondan sonrası boşluk bende hacı
Aman meşguliyetinden alıkoymayalım onu her kimse artık Tweet her şeyi anlatıyor bakın görüyorsunuz bir şey dememe gerek yok.Kawhi'a laf yok canım Benim de en sevdiğim ikinci oyuncu olur kendileri. Maalesef birinci sıramdaki şahıs karşı tarafta yenilmekle meşgul
https://twitter.com/BleacherReport/status/1137198572158443521?s=20
Benim içinde öyle Kobe sonrası boş ama Kawhi o boşluğu dolduracak gibi. Kobe sonrası favori oyuncum.O boşluk Kobeden sonra oldu bana. Kobe gittikten sonra buruk bir şekilde izliyorum.