Ne yapsınlar, başka takım yok. Koskoca NBA dünyası, GSW'nin karşısına çıkacak takım bulamıyor. Tüm galaksi orada, Savaşçılar'ın önünde diz çöküyor. Tam bir meteor yağmuru.İki üç görece zayıf takımın konferans finallerinde işi ne
Ne yapsınlar, başka takım yok. Koskoca NBA dünyası, GSW'nin karşısına çıkacak takım bulamıyor. Tüm galaksi orada, Savaşçılar'ın önünde diz çöküyor. Tam bir meteor yağmuru.İki üç görece zayıf takımın konferans finallerinde işi ne
2016 falan unutulmuş efenim. O aciz zamanlar unutulmuş. Karşılarında Portland olunca gaza gelinmiş hemen... :Bu ne kıskançlıktır. Draymond övülüyor oysa.
Yanlış ifade etmişim, özür. 3 maçlık Portland serisini kastetmiştim.İki üç görece zayıf takımın konferans finallerinde işi ne
Şu Durant gitse de rekabet yok ve yenilmezler ekibi imajları da bitse rahatlasakNe yapsınlar, başka takım yok. Koskoca NBA dünyası, GSW'nin karşısına çıkacak takım bulamıyor. Tüm galaksi orada, Savaşçılar'ın önünde diz çöküyor. Tam bir meteor yağmuru.
Bizim gaza gelmemiz daha çok Durant yokluğunda GSW'ın başta Green ile özüne dönen bi basketbol oynaması2016 falan unutulmuş efenim. O aciz zamanlar unutulmuş. Karşılarında Portland olunca gaza gelinmiş hemen... :
Yanlış ifade etmişim, özür. 3 maçlık Portland serisini kastetmiştim.
Bak ya. Sen saf hater'lık peşindesin, ben anladım.2016 falan unutulmuş efenim. O aciz zamanlar unutulmuş. Karşılarında Portland olunca gaza gelinmiş hemen... :
Katıldım.Şu Durant gitse de rekabet yok ve yenilmezler ekibi imajları da bitse rahatlasak
Ben Durant tarafındayım. Durant olmadan daha iyi basketbol oynabilirsiniz ama sonrası Lebron önündeki hale döner.Bizim gaza gelmemiz daha çok Durant yokluğunda GSW'ın başta Green ile özüne dönen bi basketbol oynaması
Ben ve haterlık... Hiç duymadım. Biz gerçekleri ifade ediyoruz sadece.Bak ya. Sen saf hater'lık peşindesin, ben anladım.
Katıldım.
Lebron önündeki hal ne allasen 40 yılda bir olacak bi geri dönüş denk geldi ve bi şampiyonluk çaldı. O bir daha olmazdı zaten, hele Kyrie olmadan zaten imkansız. Laker Lebron'u diyorsan da ona şu an bir şey diyemeyiz sonuçta daha takım kuracaklar. Malum bu sezon playoff bile yapamadılar bu yılı değerlendirmeye gerek yokBen Durant tarafındayım. Durant olmadan daha iyi basketbol oynabilirsiniz ama sonrası Lebron önündeki hale döner.
Hem eski günlerden, prime Gasol'den kesitler sunuyor oyunun iki yanında da hem de acayip istekli.Marc Gasol kim olduğunu hatırlatıyor