Aynen Biri çalacak Curry'den her türlü.MVP Green olacak bu gidişle. Dehşet iyi oynuyor.
Aynen Biri çalacak Curry'den her türlü.MVP Green olacak bu gidişle. Dehşet iyi oynuyor.
Bu maçta içeriye daldığı hemen hemen her şeyden bir şey üretti. Savunmasından bahstemiyorum bile. Yakında Shrek'e spin-off gelir.Aynen Biri çalacak Curry'den her türlü.
Abartısız şov yapıyor şu an. Zaten triple-double da oldu sanırım daha üçüncü çeyrek bitmeden ki birçok asistini de yediler.Bu maçta içeriye daldığı hemen hemen her şeyden bir şey üretti. Savunmasından bahstemiyorum bile. Yakında Shrek'e spin-off gelir.
Şu Klay denen adam ki çaylak mı ya. Adamın asistini yiyor.Şu Collins de resmen yürüyen faul makinesi ya böylesi zor bulunur valla.
Abartısız şov yapıyor şu an. Zaten triple-double da oldu sanırım daha üçüncü çeyrek bitmeden ki birçok asistini de yediler.
Çok kötü oynuyor ya çaylağım dese inanır insan Kerr de Klay'i çok az oturtuyor, Curry'yi tam tersi fazla oturtuyor gibi geldi bana. Dayanıklıklarıyla alakalı bi tespiti var herhalde.Şu Klay denen adam ki çaylak mı ya. Adamın asistini yiyor.
Kerr ne anlar bu işlerden. Kerr maşa. Yanındakiler ne derse onu yapıyor. Klay'in 1 dk falan fazlası var bu arada.Çok kötü oynuyor ya çaylağım dese inanır insan Kerr de Klay'i çok az oturtuyor, Curry'yi tam tersi fazla oturtuyor gibi geldi bana. Dayanıklıklarıyla alakalı bi tespiti var herhalde.
Benim algılarım mı yani tamamen Artık nasıl kötü oynuyorsa gözüme batmışKerr ne anlar bu işlerden. Kerr maşa. Yanındakiler ne derse onu yapıyor. Klay'in 1 dk falan fazlası var bu arada.