Seth'i görmüyorsun da ondan.Steph şımarık ama aynı zamanda alçak gönüllü ve ağır başlı bi kişiliği de var. Seth'te bunları da pek göremiyorum ben
Seth'i görmüyorsun da ondan.Steph şımarık ama aynı zamanda alçak gönüllü ve ağır başlı bi kişiliği de var. Seth'te bunları da pek göremiyorum ben
Seth'i kim görüyor da biz görelim. Garibim şu an baskıyı hissetmeye başlamıştır. Acaba abisi karşısında ne yapacak falan filan diye.Steph şımarık ama aynı zamanda alçak gönüllü ve ağır başlı bi kişiliği de var. Seth'te bunları da pek göremiyorum ben
Seth mis gibi adam la. Rahat bırakın.
Seth'i görmüyorsun da ondan.
Yav bırakın şunu yeter Seth seviciler Fırsatını bulsa şımaracak hem belliSeth'i kim görüyor da biz görelim. Garibim şu an baskıyı hissetmeye başlamıştır. Acaba abisi karşısında ne yapacak falan filan diye.
Bak gün geçtikçe gerçekler ortaya çıkıyor: :
Ahahah, gördüm. Jennifer da kabullendi artık. Bu maçtan sonra kabullenmese olmazdı.
Linç yerdi valla.Ahahah, gördüm. Jennifer da kabullendi artık. Bu maçtan sonra kabullenmese olmazdı.
Benim en çok hoşuma giden Portland'ın ilk galibiyetten sonra attığı 'This one is for you Jennifer' tweetiydi.Linç yerdi valla.
Kız yaşayan "meme" oldu resmen.Benim en çok hoşuma giden Portland'ın ilk galibiyetten sonra attığı 'This one is for you Jennifer' tweetiydi.
Böyle çirkin varsayımlar... 31>30Yav bırakın şunu yeter Seth seviciler Fırsatını bulsa şımaracak hem belli
Niyet okumak bizim işimiz.Böyle çirkin varsayımlar... 31>30
Aynen. Bir de diğer tarafından bakmak lazım, Jennifer sayesinde Portland konferans finali gördü. Bu arada kızın Twitter header'ı da ayrı bir güzel.Kız yaşayan "meme" oldu resmen.