Adam öldü öldü.Selam.
Adam öldü öldü.Selam.
Adam öldü, ölmedi. Ben diyeceğimi demişim:Adam öldü öldü.
Bir sonraki sezonu bilmem ama şu noktada bozulmasına imkân yok. Biri omzuna, eline, bacağına ya da herhangi bir yerine yapmadığı sürece mekanik sistem gibi atmaya devam eder.
Ahahah. Adamın ömrü vefa etmedi yoksa kesin batırırdı Neyse, ne şekilde olursa olsun haklı çıktın diyebiliriz. Keyfini çat tabiAdam öldü, ölmedi. Ben diyeceğimi demişim:
İzninle bir dakikalık keyif çatacağım.
Antenkablo çok iyiymiş Bizde de lakabı bu olsun zaten ismini yazması hayvan gibi zor. Yalnız Durant'in ne günahı vardı da aralarına almadın azmanların O da bu tayfadan hatta başı çeker.Kawhi ve Antenkablo haksız rekabet bunlar insan değil ama insanlarla basketbol oynuyorlar bu şekilde olmaz...
O kadardı keyif. Bakalım Cumartesi günü izleyeceğim maçı. Biter mi devam mı?Ahahah. Adamın ömrü vefa etmedi yoksa kesin batırırdı Neyse, ne şekilde olursa olsun haklı çıktın diyebiliriz. Keyfini çat tabi
Ben ne dersem tersi olur diyip tahmin işine başka bir boyut katıyorum. Sen ne diyorsun?O kadardı keyif. Bakalım Cumartesi günü izleyeceğim maçı. Biter mi devam mı?
3 - 3 olur gibi geliyor.Ben ne dersem tersi olur diyip tahmin işine başka bir boyut katıyorum. Sen ne diyorsun?
De mi? Bana da öyle geliyor3 - 3 olur gibi geliyor.
Nihayet buldum başta yaptığım tahmini. Vay be tutturursam kıyamet kopar mı acaba?Maalesef çok haklısın 4-3 GSW. Tahmin işinde berbat olduğumu söylemiş miydim?
Tek dileğim var, serinin kazananını sakatlıklar belirlemesin Klay ve Curry bileğini bükmüş son maç. Capela çok sağlıklı değildi en son. Ve C.Paul zaten sabıkalı. Houston'ın kazanmasını kesinlikle istemem ama bu daha önemli benim için.
4 - 3 çok olası bir tahmin zaten, kopmaz merak etme.De mi? Bana da öyle geliyor
Nihayet buldum başta yaptığım tahmini. Vay be tutturursam kıyamet kopar mı acaba?
Golden alırsa da kıyameti kopartayım mı nedir?Sakatlık durumunu bilmeden ne sallayayım bol keseden. 4 - 2 Golden alır.